A huvelygomba az gyakran elofordul terhesseg alatt?
Sajnos.
Az immunrendszerünk le van nullázva... Ma mondta a védőnőm, hogy a szervezetünk ne lökje ki a picit(fele ugyanis idegen anyag) majdnem ki van kapcsolva az immunrendszerünk... Sokkal előbb összeszedünk mindent, legyen az szex közben a párunkról, innen onnan... Még akkor is ha vigyázunk magunkra...
Boldog babázást még ami hátra van:)
Nekem soha nem volt hüvelygombám, de a 20. héten sikerült összeszedni, nekem azt mondta a doki hogy terhesen ez igen gyakori sokkal fogékonyabbak vagyunk rá. Nekem a Canesten kúpot írta fel és 5 nap alatt el is múlt azóta szerencsére nem volt, a használati utasításra rá van írva hogy a dobozban található aplikátor szerű dolgot amivel fel kell helyezni terhesség alatt nem használható, ezért gondolom a fellövőset sem szabad. És még azt javasolta a doki hogy ne fürödjek hanem tusoljak.
35 hetes kismama
Szia!
Nekem sose volt ilyen gondom,de a terhességem alatt végig kisér.
Nekem nem egyszer írt fel a nőgyógyászom olyan hüvelykrémet,ami aplikátoros.Volt olyan kúra,amit 6 napon keresztül kellett használnom.
Nyugodtan használhatod!
39. hetes kismama
Minden nőnek vannak bacik a hüvelyében állandóan. Ezek jó bacik. Ám a terhesség idején a számuk megnő. Ekkor okozhatnak kellemetlen tüneteket. Akár kívülről is kaphatsz fertőzést, de lehet, hogy a saját bacikáid rosszalkodnak.
Azt hallottam, hogy a terhesség alatt semmilyen hüvelyi kezelés nem ajánlott, kivéve a hüvelyi kúp. A hüvelyi fürdőt (fellövővel) nem ajánlják. De inkább a dokitól kérj tanácsot és ne a patikustól. Kádban fürdés helyett pedig tényleg csak tusolj! Gondolom mindenki szeret forró vízben ejtőzni. Én is. De a babának nem jó a forró víz.
19 hetes kismami
Nem kell ám ránk hallgatni. :) Mi max csak a tapasztalatainkat írjuk le vagy a véleményünket. Én azt hallottam, hogy kúpon kívül semmit nem lehet. Na de ha a dokid azt mondja, hogy nyugodtan, akkor hát nyugodtan.
A 19 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!