Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek ez a teszt pozitív...

Szerintetek ez a teszt pozitív? Vagy csak én látok valamit?

Figyelt kérdés

tegnap 19:34
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Ez nem szerkesztett egyáltalán
tegnap 19:58
 12/20 anonim ***** válasza:
81%
Negatív
tegnap 20:03
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Ez ugye nem egy DM-es Prima teszt? Mert ha igen, akkor ezt sajnos ne vedd készpénznek.
tegnap 20:07
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Negatív
tegnap 20:14
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon nem egyértelmű. Vmit mintha látnék, de ha így kell vadászni azt a csíkot, akkor nem venném készpénznek. Ez gyakorlatilag értékelhetetlen. Mindenképpen ismételd meg pár nap múlva.
tegnap 20:17
 16/20 anonim ***** válasza:
Negatív
tegnap 20:40
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ha prima teszt, akkor ez egy full negatív eredmény.
tegnap 20:42
 18/20 anonim ***** válasza:
67%

Alapból a nem várt napján még a 25-ös teszt is egyértelmű kell legyen.

Ha prima teszt akkor olyat többet ne vegyél....sokaknak mutatott az elmúlt hetekben pozit, a tiednél erősebben baba nélkül.

Ha biztos a nem várt napja, akkor ez egy negatív teszt. Amit látsz rajta, kb olyan szokott lenni 4 nappal nem várt előtt egy 10-es teszt.

Én ezt kukáznám és vennék egy normális tesztet.

Facelle, predictor, x-epil.

tegnap 21:02
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Jajj. Ha a Dm-es Prima...akkor a negatív is így néz ki rajta..:( bekéne már tiltani ezt a tesztet!

Inkább elysium,facelle, predictor

Sok sikert 🥰🥰🥰

tegnap 21:43
 20/20 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy hány napos a ciklusod, de nekem a 27. napon a Facelle alig volt halványabb, mint a kontroll.

Ha neked ez a nemvárt napja, akkor gyanús, hogy ebből nem lesz baba... (Lehet az is, hogy elindult valami, de aztán megállt, és még a csökkenő hcg-t kaptad el éppen.)

Mindenképp ismételj azért reggeli első pisivel valami normális teszttel!

ma 00:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!