Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 6 nappal mikulás előtt kimutat...

Szunyabt kérdése:

6 nappal mikulás előtt kimutatható a baba? és ha igen csak reggeli pisiből?

Figyelt kérdés
2010. nov. 8. 18:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
szinte kizárt, mert akkor kb a peteérésed után 8 nappal vagy, amikor még be sem ágyazódott, vagy épphogy csak. Beágyazódás után kb 3 nappal termelődik annyi hcg, hogy kimutassa egy teszt. A mensi ideje előtt nem érdemes tesztelni.
2010. nov. 8. 18:10
 2/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, csak türelmetlen vagyok és nagyon bizakodok.
2010. nov. 8. 18:16
 3/11 A kérdező kommentje:
Igen szerintem most ágyazódott be tegnap vagy ma volt egy kis hasfájás és pár csepp vér/barna valami.
2010. nov. 8. 18:19
 4/11 anonim ***** válasza:
Inkább várj pár napot és vegyél egy érzékeny tesztet. Nekem menzi előtt kimutatta az 5. napon a digi ClearBlue, peteérés után 8-9. napon.
2010. nov. 8. 18:20
 5/11 anonim ***** válasza:
feltéve, hogy mindenszentek körül volt az utolsó mensid :D szerintem türelem...
2010. nov. 8. 18:20
 6/11 Tóth Bernadett2 ***** válasza:
Clearblue nekem is kimutatta mesi nem várta előtt 3 nappal. :)28 hetes
2010. nov. 8. 18:31
 7/11 anonim ***** válasza:

Basszus, nagyon szoke vagyok.

Konkretan haromszor olvastam vegig, mire rajottem, hogy mikulas alatt mensire gondolsz.

Igy december fele kozeledve komolyan azt hittem, hogy azt kerdezed, hogy 6 nappal december 6 elott kimutathato-e mar a baba.

Epp meg akartam kerdezni, hogy mikor lesz peteeresed, merthogy attol fugg...

:-D

2010. nov. 8. 20:50
 8/11 anonim ***** válasza:
Először én is azt hittem:)
2010. nov. 9. 13:40
 9/11 anonim ***** válasza:
ket utolso: amig nem olvastam a valaszaitokat addi szentul megvoltam rola gyozodve ami nektek termeszetesen onerobol leesett! :)))) barna vagyok :))
2010. nov. 9. 14:12
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Hű... Hát én meg direkt írtam a mindenszenteket, gondoltam milyen poén, de ezek szerint akár komolyan is gondolhattam volna, hiszen voltak így egy páran :D
2010. nov. 9. 16:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!