Tippelősök tippelnétek nekem is hogy hány hetes lehetek és milyen nemű baba lapul odabent? :-)
A kép minőségéért előre is elnézést kérek mert nem igazán jól sikerültek telóval és persze egyedül csináltam.De azért kíváncsi vagyok hogy így is megközelítitek e a terhességi hetemet.
Előre is köszi!!
Na, elárulod?:)
Nagyon kíváncsi vagyok!
Köszi a sok tippet :-)))
31+3 hetes vagyok és kisfiú.
Azért örülök hogy van aki "kinézi belőlem" a 31 hetet mert igazából én önmagamnak kicsinek látom a sok ilyen tippelős kérdés révén hogy mennyi szép nagy poci van.Szóval azért mégsem vagyok úgy elmaradva.:-))
Mégegyszer köszike és boldog babavárást és könnyű szülést mindenkinek.
Ja és még egy kérdés.
Szerintetek nincs lent a hasam?
Már volt jóslóm és mondták egy páran körülöttem hogy lent van a hasam.Fosok nehogy előbb jöjjön a bébim.Amúgy ő a második babánk akivel várandós vagyok.
Szia!
Véleményem szerint még nincs leereszkedve a pocid.De amúgy szép pocakod van!
Gratula,és boldog babavárást.
Szerintem sincs lent,és én majdnem eltaláltam :)a 32. héttel
Nekem kicsit kisebb,de én 29 vagyok.
Jó egészséget nektek!
Szia! Nekem a képem alapján 16 és 24 között tippeltek. Pedig a 30.-ban voltam így én is kevesebbet tippeltem neked, azt hittem csak én vagyok ilyen "kis" pocakú!
Szerintem nincs nagyon lent a pocid. Nekem is kb így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!