18. hetes vagyok, nagyon fája derekam . Ülni is nagyon nehezen tudok. Mit lehet tenni? Fastum gel-t lehet -e használni?
Figyelt kérdés
2009. jan. 9. 08:05
1/3 anonim válasza:
Szia!
Szerintem ilyesmit ne használj addig amíg nem beszéltél a dokiddal!
Feltételezem, hogy nem is a derekad fáj, hamem lehet hogy a csipőd tágul, és kisugárzik! Nekem is volt nem is olyan rég, hogy lépni alig bírtam!
PIHENJ!!!!!!!
Boldog baba várást!
Üdv.: 19 hetes kismami
2/3 anonim válasza:
Szia!
Nekem is volt(tudom,hogy ez sovány vigasz)de majd elmúllik.Én is szerettem volna f.gelt használni,de a patikus hölgy inkább nem ajánlotta.Azt mondta elöbb a dokival beszéljem meg.Hát annyiba maradt,türtem a fájdalmat....de késöbb elmúlt(vagy nem is!?):-)
Boldog babavárást!
3/3 anonim válasza:
Tilos fastum gélt használni. Inkább törekedj arra, hogy megtaláld a növekvő pocid miatt a súlypontodat és a helyes testtartást. Ha ez meglesz elmúlik a következő nagyobb pocaknövekedésig. Akkor ez kezdődik előről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!