++ baktérium a vizeletben, laphámsejt és fehérje? Érdemes hüvelyi probiotikumot szedni? Jó ha a gyógyszert reggel veszem be? 37 hkm
Figyelt kérdés
Laphámsejt 31, fehérje 19, baktérium ++ lett a vizeletben a 3. trimeszteri vérvételen, 37 hetes vagyok. Doki írt fel fosfomycin exeltis 3g antibiotikum port 1 tasakot, ma váltom ki.
Érdemes ilyenkor valami hüvelyi probiotikumot szedni pár napig? Jó lenne, ha nem szednék össze valami gombás fertőzést is.
Illetve azt olvastam, hogy este kell bevenni és 4-5 óráig tartani a vizeletet. Na hát az nekem nem megy. Max 3 óra éjszaka, amit kibírok. Viszont reggel tudom tartani sokáig. Reggel 7től 11ig. Jó, ha reggel veszem be? Este sokszor megébredek és nem tudok visszaaludni, ha nem megyek el pisilni, plusz délután szoktam többet inni. Reggel lefoglal a gyerek.
ma 08:17
1/4 anonim válasza:
Középső sugárból adtad a mintát? Laphámsejt akkor szokott lenni, ha a pisilés elején már rögtön a pohárba pisil valaki. Azt nem szabad.
2/4 A kérdező kommentje:
Nem középső sugárból mert nálunk sztk-s vérvétel borzalmas. Kismamáknak sorban kell állniuk. 7kor nyit, 6 45re mentem és 8 45ig álltam sorban. Nem bírtam ki pisilés nélkül.
ma 09:37
3/4 anonim válasza:
Középsõ sugárnak mi köze ahhoz, hogy mennyit kell várni?
4/4 A kérdező kommentje:
Annyi köze van hozzá, hogy mire elértem a vizelet leadásához annyira kevés volt már hogyha kiengedem az elejét nem lesz középső sugár.
ma 10:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!