Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 22 hetesen más is nagyon...

22 hetesen más is nagyon gyengén érzi a babát?

Figyelt kérdés
Mellso fali lepenyem van és csak a 21.heten kezdtem el erezni a babat,most 22 hetesen nagyon halvany kapirgalasokat erzek de abszolut nem egy aktiv gyerkoc vagy csak nem erzem.Volt meg valaki ugy h nem igen erezte a mozgasokat?
ma 17:34
 1/1 anonim ***** válasza:

Mellső falival 20.héttől kezdtem érezni igazán, de erősebben inkább valahol 24-27.héttől. most 29 hetesen már kellemetlen tud lenni.

Azt mondják mellső falival tompábban érzi az ember.... hát nekem a kisfiam hátsó falival nem csinált ilyeneket soha xD most a kislány meg mindent is bemutat :)

Szóval ne aggódj, normális, a lényeg, hogy érzed. Illetve most a front miatt kicsit talán nyugisabbak a kicsik.

ma 17:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!