Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen vetélés jár vérzéssel?

Milyen vetélés jár vérzéssel?

Figyelt kérdés
Csak emelésnél történt vetélésnél van vérzés? Vagy ha hormonprobléma miatt megy el a gyerek?
2010. nov. 7. 18:08
 1/5 anonim ***** válasza:
Bármilyem vetélés vérzéssel jár szerintem.
2010. nov. 7. 18:14
 2/5 anonim ***** válasza:
bármilyen
2010. nov. 7. 18:14
 3/5 anonim ***** válasza:
Minden vetélés vérzik.Másképp hogyan is lehetne?
2010. nov. 7. 18:19
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem minden esetben jár vérzéssel a vetélés, de az, hogy vérzik-e az anyuka a legtöbb esetben nem függ a vetélés módjától.
2010. nov. 7. 18:23
 5/5 anonim ***** válasza:

A "klasszikus" vetélés vérzéssel jár, mivel tisztul a szervezet, de sajnos előfordulhat, hogy elhal az embrió, mégsem indul be a vetélés folyamata. Ilyenkor mindenképpen műszeres befejezésre van szükség, ami szintén vérzéssel jár.

Lehet olyan vérzés is, ami nem okoz vetélést, pl. hematóma a méhben, ami jó esetben kiürül (ilyenkor vérzik)

Nekem progeszteron-hormonhiány miatt ment el babám, előtte barnázás jelezte, hogy gond van, csak én tudatlan voltam, és azt hittem, hogy csak az élénkpiros vér jelent gondot.

Remélem, téged nem fenyeget ilyen veszély!

üdv:

40+2 napos kismama

2010. nov. 8. 12:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!