Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyire termesztés ez az...

Mennyire termesztés ez az érzés? Tapasztalt valaki hasonlót?

Figyelt kérdés
Tegnap óta idegentest érzetem van a hüvelyemben. Enyhén feszülő, inkább olyan érzés, mintha meg lenne bent duzzadva. Fekve érzem ezt a furcsa érzést, ami nem fájdalmas, inkább kellemetlen. Más panaszom, tünetem nincs. 19 hetes kismama vagyok.

jan. 2. 08:53
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ez lehet felfázásos tünet.
jan. 2. 14:06
 2/4 Syska ***** válasza:

Nekem is volt ilyen érzésem mindkét terhességemnél kb azután kezdődött mikor elsőnek éreztem mozogni. Későbbiekben 30 hetes körül már már olyan érzés volt mintha a kezével matatna a hüvelyemben. Még viccelődtünk is férjemmel, hogy lassan kezet foghatnak mert olyan érzés mintha ott lenne a keze :D

Orsvosom annyit mondott, hogy hátrahajló méhem van illetve úgy van be fordulva a baba, hogy amikor bent mozog meg matat olyan idegeket nyomhat ami kihat a hüvelybe. Illetve még magát a súlyt mondta ami a hüvelyre nehezedik az is okozhatja ezt az érzést, de jobbára a baba mozgására fogta meg az idegekre. Azt mondta, ha nem fáj és szúr nincsenek mellette egyéb panaszok ( vérzés, durvább görcsök stb...) nem kell megijedni. Minden rendben volt.

53cm és 4.2kg volt kisfiam. Nem tudom számít-e.

Minden esetre következő alkalommal egyeztess az orvosoddal erről. Minden terhesség más, így jobb félni mint megijedni :)

Boldog babavárást!

jan. 2. 22:36
 3/4 Syska ***** válasza:

1. 54cm és 4kg

2. 53cm és 4.2kg*

Bocsi utólag vettem észre, hogy nem írtam le :D

jan. 2. 22:42
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem ez a 26-28. hét között volt, amikor farfekvésben volt. Mintha a lába a hüvelyemben lett volna, kellemetlen volt. Mikor visszafordult a jó irányba, akkor megszűnt.
tegnapelőtt 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!