Mennyire termesztés ez az érzés? Tapasztalt valaki hasonlót?
Nekem is volt ilyen érzésem mindkét terhességemnél kb azután kezdődött mikor elsőnek éreztem mozogni. Későbbiekben 30 hetes körül már már olyan érzés volt mintha a kezével matatna a hüvelyemben. Még viccelődtünk is férjemmel, hogy lassan kezet foghatnak mert olyan érzés mintha ott lenne a keze :D
Orsvosom annyit mondott, hogy hátrahajló méhem van illetve úgy van be fordulva a baba, hogy amikor bent mozog meg matat olyan idegeket nyomhat ami kihat a hüvelybe. Illetve még magát a súlyt mondta ami a hüvelyre nehezedik az is okozhatja ezt az érzést, de jobbára a baba mozgására fogta meg az idegekre. Azt mondta, ha nem fáj és szúr nincsenek mellette egyéb panaszok ( vérzés, durvább görcsök stb...) nem kell megijedni. Minden rendben volt.
53cm és 4.2kg volt kisfiam. Nem tudom számít-e.
Minden esetre következő alkalommal egyeztess az orvosoddal erről. Minden terhesség más, így jobb félni mint megijedni :)
Boldog babavárást!
1. 54cm és 4kg
2. 53cm és 4.2kg*
Bocsi utólag vettem észre, hogy nem írtam le :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!