Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van kedvetek tippelni?

Van kedvetek tippelni?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Régen volt ilyen játék. Van kedvetek tippelni? Hányadik hét, fiú vagy lány?

Annyit elárulok, hogy harmadik baba.

[link]

jan. 1. 15:00
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
47%
28.hét, kislány
jan. 1. 15:03
 2/14 anonim ***** válasza:
79%
Nincs.
jan. 1. 15:10
 3/14 anonim ***** válasza:
36%
Kislány...de a hetet lehetetlen megsaccolni. Nekem már 12. Héten ilyen volt a második babával. Van akinél összes babával kicsi vagy épp nagy hasa van. 8 hetesen már nem fértem a nadrágjaimba xD
jan. 1. 15:16
 4/14 anonim ***** válasza:
62%
Nincs kedvem, bocsi
jan. 1. 15:47
 5/14 anonim ***** válasza:
32%
Kit érdekel?
jan. 1. 17:00
 6/14 anonim ***** válasza:
64%
20. hét, kislány. Én is a harmadikat várom, 16 hetes vagyok. Irigy vagyok, hogy két baba után ilyen a pocid. :D Gratula!
jan. 1. 17:04
 7/14 anonim ***** válasza:
63%
Kétszer voltam terhes, soha nem mutogattam senkinek a csupasz hasamat, szerintem ez annyira nem tartozik senkire.
jan. 1. 17:04
 8/14 anonim ***** válasza:
59%
Ez nem is kérdés, nem az oldalra való.
jan. 1. 17:44
 9/14 anonim ***** válasza:
43%
A terhes pocakját fotózta le egy anonim oldalra. Akit nem érdekel, az ne nyissa meg.
jan. 1. 17:48
 10/14 anonim ***** válasza:

A has formája semmit nem jelent. A képen keringő képpekkel pont ellentétes volt a hasam. Mikor fiút vártam, folyamat azt hallgattam, hogy lány lesz mert olyan a hasam. Mikor a lányom vártam, meg folyamat fiúzták az öregek.

A has mérete is olyan hogy....

Nekem pl a 20 és 30.hét közt kb stagnált. 30.héten megugrott, ami a végéig megint kitartott.

Úgyhogy ez a kép alapján bármi is lehet, és bármekkora is lehet.

De hogy tippeljek, 32 és fiú

jan. 1. 18:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!