Van kedvetek tippelni?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Régen volt ilyen játék. Van kedvetek tippelni? Hányadik hét, fiú vagy lány?
Annyit elárulok, hogy harmadik baba.
jan. 1. 15:00
3/14 anonim válasza:
Kislány...de a hetet lehetetlen megsaccolni. Nekem már 12. Héten ilyen volt a második babával. Van akinél összes babával kicsi vagy épp nagy hasa van. 8 hetesen már nem fértem a nadrágjaimba xD
6/14 anonim válasza:
20. hét, kislány. Én is a harmadikat várom, 16 hetes vagyok. Irigy vagyok, hogy két baba után ilyen a pocid. :D Gratula!
7/14 anonim válasza:
Kétszer voltam terhes, soha nem mutogattam senkinek a csupasz hasamat, szerintem ez annyira nem tartozik senkire.
8/14 anonim válasza:
Ez nem is kérdés, nem az oldalra való.
9/14 anonim válasza:
A terhes pocakját fotózta le egy anonim oldalra. Akit nem érdekel, az ne nyissa meg.
10/14 anonim válasza:
A has formája semmit nem jelent. A képen keringő képpekkel pont ellentétes volt a hasam. Mikor fiút vártam, folyamat azt hallgattam, hogy lány lesz mert olyan a hasam. Mikor a lányom vártam, meg folyamat fiúzták az öregek.
A has mérete is olyan hogy....
Nekem pl a 20 és 30.hét közt kb stagnált. 30.héten megugrott, ami a végéig megint kitartott.
Úgyhogy ez a kép alapján bármi is lehet, és bármekkora is lehet.
De hogy tippeljek, 32 és fiú
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!