7+5 napos terhesen crl 11,2mm?
Ha kijön a matek, akkor jó.
A mérete akkora, amekkora, ha a matekhoz képest jó, akkor jó.
Ha így marad, majd a 12. Heti uh-n korrigálják a kort.
10mm felett teljesen rendben van, ne aggódj :) Te magadnak nyugodtan számolj az ovuddal, vagyis variáld át mondjuk 28 napos ciklusra, mintha később lett volna a mensid. Akkor mindig tudni fogod, hogy jé valóban nincs lemaradva :)
Nekem június 22. volt az utolsó mensim 19.ciklusnapon volt az lh teszt pozitív, így 20ciklusnapon volt ovu. Itt már helyből 6 napos eltéréssel indultam, tehát 34 napos ciklussal. Nem is volt embrió, de még szikhólyag sem a 6. héten.
Átlag hosszal számolva 27+3-nál járok a mensim alapján.
12 hetes uh szerint ma vagyok 26+6
Tegnapi babamozi szerint 26+3
Tehát az ovum szerint csak 1 nappal van lemaradva :D
A nem szabályos ciklusoknál, mindig ijesztő lehet még az az egy hét eltérés is, pedig az egyáltalán nem vészes. Általában a 2 hét eltérés az ami problémás lehet, főleg az elején.
A picikéd mérete teljesen rendben, lehet kisebb baba lesz, de az is lehet, hogy a következő uh-n pl nagyobbat mérnek. Ilyenkor nagyon könnyen elmérik azt az 1-2mm-t.
Ne aggódj, legyél pozitív, ő már veled van :)
Jó egészséget!
2-es nekem is mindig 34-35naposam voltak a ciklusaim, sosem jött meg egyformán ezértnkezdtem lh teszteket is csinálni és egy fél évig mindig 20-21-22 nap volt ovum. Az bőven egy héttel később, mint ahogy a doki számolja. November 19 volt lh csúcs 20án ovu. De akkor én is elszámoltam mert akkor ovutól számítva 6 hetes vagyok, viszont a tegnapi uh-n 7+2nek felelt meg az embrió mérete. Akkor lehet nagyobb is egy héttel? Na most már teljesen belezavarodtam. De igazából a doki azt mondta, hogy nyugodtan bejelentkezhetek a 12.heti genetikai vizsgálatra.
Remélem, hogy minden rendben lesz mert augusztusban volt egy veszteségem 9.héten de igazából 6.hétbe megállt a baba fejlődése. Most ahogy lehetett próbálkozni rögtön első hónapba sikerült. Ezért féltem nagyon mert nem szeretném mégegyszer átélni azt a borzalmat 😔😔😔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!