Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki mit ajánl terhességi...

Ki mit ajánl terhességi orrdugulás ellen?

Figyelt kérdés
Egy hete kezdődött. Éjszaka is csak 2 órát tudok aludni összesen, annyira bedugul. Ha a számon veszem, akkor az meg folyamatosan kiszárad, sokat iszok, wc- re megyek. Tengervizes orrsprayt, párásítót használok. Otrivon, Nasivin kids, orrdugulás elleni párna nem vált be.
dec. 22. 04:18
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Miért kell azokat lehúzni, akik orrsprayt használtak?? Én még azt is odaírtam, hogy orvosi engedéllyel használtam, tehát az orvosom végig tudta, hogy kell és használom. Ne haragudjatok, de ti szuper anyák egyre szánalmasabbak vagytok. Sebaj, majd a ti életetekbe is jön olyan helyzet, amit csak úgy tudtok megoldani, ami nem feltétlenül tetszik, a karma mindig sosem marad adós....
dec. 23. 07:15
 12/12 A kérdező kommentje:
Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a segítséget! Akkor próbálkozok, hogy melyik fog beválni
dec. 28. 15:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!