Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit jelent a gravid uterus?...

Mit jelent a gravid uterus? És ha az a rendesnél nagyobb az jót vagy rosszat jelent?

Figyelt kérdés
2008. jan. 10. 12:46
 1/7 anonim ***** válasza:
14%
Terhesseg megallapitast jelent..latint csak tanultal..uterus=meh..gravid=terhes, terhesseg.
2008. jan. 10. 12:48
 2/7 anonim ***** válasza:
75%
Miért egyértelmű, hogy vki tanult latint????????? :)
2008. jan. 10. 13:12
 3/7 anonim ***** válasza:
81%
:))))))Egyetértek az előttem hozzászólóval!!!!!!!
2008. jan. 10. 13:16
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

A legtöbb ember nem tanul latinul.....

Az orvos biztos mondta volna, ha baj lenne, hogy nagyobb. Gratula...:-)

2008. jan. 10. 14:55
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
A gravid uterus azt jelenti, hogy méhen belüli terhességed van. A terhesség hatására a méh is növekedni kezd, ezért is tudják egy idő után tapintással is megállapítani a terhességet. Mivel terhes vagy ezért nagyobb a méhed az átlagos (nem terhes) méhnél. Remélem, örülsz a babának.
2008. jan. 10. 15:27
 6/7 evina0021 válasza:

Sziasztok!

Engem is érdekelne,mert nekem is ugyan ez van a papíromon! Elolvastam az összes hozzászólást, kezdek örülni :)

Még annyi lenne,hogy elküldött a doki uh-ra, és azon nem látszódott semmi,de 10 nap múlva kell visszamennem uh-ra ha addig nem jön meg... holnap tellik le a 10 nap, és még semmi..... akkor örülhetek? Mennyi idős lehetek? :)

2017. júl. 19. 06:23
 7/7 anonim válasza:

Sziasztok!

Nekem is hasonló,csak nekem az nincs ráírva,hogy gravid. Csak az,hogy a rendesnél nagyobb és puhább uterus, afv-ban szabad környezet. A tesztem viszont negatív lett. :( Csütörtökön megyek ultrahangra, remélem találunk valami biztosat :)

2017. nov. 20. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!