20 hetesen 19 mm a mèhszáj. 3 napja 30 mm mértek. Két különböző orvos. Ez lehetséges? Lesz még egy kontroll, de nagyon izgulok.
Én nem értem manapság miért méricskélik folyamatosan a cervix hosszt… ezzel rémisztgetik a kismamákat főleg így, hogy össze vissza elmérik.
Persze megértem,hogy a koraszülés miatt nézik de ez már egy kicsit zavaró,hogy ilyen pontatlan….
Sajnos van benne tapasztalatom, csak annyit tudok erre mondani , hogy mértek nekem 11mm-t is majd 24óra múlva 34mm-t.
Végig paràztam a fél várandósságot sajnos , egy arabin gyűrű kiséretével.
Hála Istennek nem lett semmi gond, sőt 35mm-es mehnyakkal mentem szülni a 40.héten. Ugyhogy ennyit a 11mm-es cervix hosszamról.
Kívánom neked a legjobbakat!🙂
14es vagyok.
Majd írd meg , hogy mit mondtak.
🙂
Egyébként engem már 24mm alatt korházba utaltak. Neked erről nem mondtak semmit?
Melyik klinikára jársz?
Nekem az I-esen mertek egyszer 24mm-t es 4 cm tölcséresedést, majd egyből elmentem az SZTK-ba az orvosomhoz aki 32mm-t mért és nem volt tölcséresedés sem.
Szoval én ezt nem értem 🥲
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!