Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 20 hetesen 19 mm a mèhszáj. 3...

20 hetesen 19 mm a mèhszáj. 3 napja 30 mm mértek. Két különböző orvos. Ez lehetséges? Lesz még egy kontroll, de nagyon izgulok.

Figyelt kérdés
nov. 26. 18:09
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
45%
Nem túl valószínű.
nov. 26. 20:05
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos lehetséges, én így veszítettem el két babát is 20ik hét után. De! szerencsére ez elég ritka. Nem megijeszteni akarlak, csak szeretném ha nálad rendesen utána járnának. Ne hagyd hogy rád hagyják vagy hogy kétségek között hagyjanak. Nézzék meg rendesen. Kívánom a legjobbakat!
nov. 26. 21:04
 13/24 A kérdező kommentje:
Sajnálom a veszteségeidet. :( Volt bármi tüneted? Mennyi idő telt a vizsgálatok között? A 2. genetikai uh-n már látták a rövidülést?
nov. 26. 21:45
 14/24 anonim ***** válasza:
82%

Én nem értem manapság miért méricskélik folyamatosan a cervix hosszt… ezzel rémisztgetik a kismamákat főleg így, hogy össze vissza elmérik.

Persze megértem,hogy a koraszülés miatt nézik de ez már egy kicsit zavaró,hogy ilyen pontatlan….

Sajnos van benne tapasztalatom, csak annyit tudok erre mondani , hogy mértek nekem 11mm-t is majd 24óra múlva 34mm-t.

Végig paràztam a fél várandósságot sajnos , egy arabin gyűrű kiséretével.

Hála Istennek nem lett semmi gond, sőt 35mm-es mehnyakkal mentem szülni a 40.héten. Ugyhogy ennyit a 11mm-es cervix hosszamról.

Kívánom neked a legjobbakat!🙂

nov. 26. 23:29
 15/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm az együttérző szavakat, remélem elmérés történt az utolsó mérésen és ma jó értéket mondanak. Persze aludni se tudok.
nov. 27. 05:02
 16/24 anonim ***** válasza:

14es vagyok.

Majd írd meg , hogy mit mondtak.

🙂

Egyébként engem már 24mm alatt korházba utaltak. Neked erről nem mondtak semmit?

nov. 27. 07:52
 17/24 A kérdező kommentje:
Semmit, mert pár napja 30 mm mértek a klinikán, azt mondta vagy ott mértek rosszul vagy Ő. 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️
nov. 27. 08:07
 18/24 anonim ***** válasza:

Melyik klinikára jársz?

Nekem az I-esen mertek egyszer 24mm-t es 4 cm tölcséresedést, majd egyből elmentem az SZTK-ba az orvosomhoz aki 32mm-t mért és nem volt tölcséresedés sem.

Szoval én ezt nem értem 🥲

nov. 27. 08:11
 19/24 A kérdező kommentje:
Én szegeden élek a női klinikán csinálták a genetikai uh-t, utána a magánorvos is rám nézett. És a magánorvos mondta, hogy rövidült. Egyébként a klinikára és várnak vissza kontrollra, de ott a baba súlya miatt. (Kb. 2 héttel nagyobb)
nov. 27. 08:26
 20/24 A kérdező kommentje:
És ennek ellenére megkaptad a gyűrűt? Vagy hogy alakult utána?
nov. 27. 08:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!