Mennyire normális terhesség elején a mensi szerű görcs és levertség?
Figyelt kérdés
Igazság szerint annyira korai, hogy ma vagyok a ciklusom 26. napján, viszont furcsa dolgokat érzékeltem magamon már közel egy hete, tegnap reggel csináltam egy tesztet, ami mensi elött is kimutatja. Erős pozitív, viszont a fent említett tünetek miatt elbizonytalanodtam.nov. 25. 16:19
1/5 anonim válasza:
Az enyhébb görcs normális, a fájdalmas görcsök és a vérzés inkább, aminél doki ajánlott.
Amúgy mennyire erős pozitív volt a teszted? Hány naposak a ciklusaid általában? Az előő vérzésed olyan volt, mint a megszokott? Milyen tüneteid vannak?
2/5 A kérdező kommentje:
Sötét volt a második csík, majdnem annyira, mint a kontroll csík, a ciklusaim 26-28 naposak. Az elöző vérzésem teljesen szokványos volt ahogy szokott. Vérzés még nincs, görcsölgetek, nem fáj annyira, inkább kellemetlen. Tünetnek csak az tűnt fel, hogy undorodom bizonyos ételetektől amit amugy szeretek plusz undorom van a nyers hùs szagátòl. Érzékeny a mellbimbòm.
nov. 25. 16:39
3/5 anonim válasza:
Teljesen normális, első gyereknél nekem is voltak enyhébb görcsök. Elmúlik majd.
4/5 anonim válasza:
Normális, viszont nagyon gyanús, hogy már az előző ciklusban terhes lettél. 26-28 napos ciklusnál 26.napon nem lesz a teszt csík olyan erős mint a kontroll, nekem még egy héttel később se volt. Ha tudsz menj el egy hcg vérvételre, abból kiderülhet mizujs, vagy egy clear blue digitális. Mensi késésnél egy két napnál 1-2hetet kellene írjon. Ha 3+ akkor már jócskán 8 hetes terhes lehetsz.
A babához drukkolok :)
5/5 A kérdező kommentje:
Korai tesztet csináltam, amire az van írva, hogy menstruáciò elött 6 nappal már kimutathatja a terhességet. Köszönöm a válaszokat! 🙂
nov. 25. 18:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!