Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit tegyek ha nem várom a...

Mit tegyek ha nem várom a babámat és nem akarok anya se lenni?

Figyelt kérdés

Volt egy terhességem az vetéléssel végződött. Azután gumival védekeztünk de úgy tünik valami csodafolytán becsúszhatott. Nem szeretnék abortuszra menni, de nem érzek semmi anyai ösztönt

Nem szeretnék anya se lenni. Mit lehetne tenni hogy ez idővel változzon?

nov. 24. 19:04
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

Az előző terhességemnél csináltam tesztet de negatîv lett, kértem időpontot a nőgyógyászomhoz mert gyakran van petefészek cisztám így gondoltam megint ott van a baj, így kaptam időpontot. De mire mentem szólt a doki nem ciszta lesz az, petezsákot lát. De épp hogy 8 hetes lettem elöntött a vér, hatalmas görcsök egyben távozott a petezsák elvetéltem. Még az nap voltam a sürgősségin kaptam ergam cseppet ami nem használt a tisztulásban, 1 hét múlva mennem kellett küretre. Ott sem volt okés valami, így rá két hètre volt méhtükrözésem. De azután 3 hét mulva tökèletesen megjött a menstruációm voltam is vissza kontrollon minden rendben volt. Most lenne esedèkes a második menstruáció azóta, de nem akar jönni.

:(

Az előző terhességemnél egyébként pharmatexel védekeztünk, mert nem szedhettem tovább a fogamzásgátló tabit.

Így persze nem bízok én már a gumiban sem semmibe. Beárnyékolja ez a dolog az egész kapcsolatom is, annyira rettegek a terhességtől

nov. 25. 10:53
 22/26 A kérdező kommentje:
Tehát az előző sem volt tervezett, de ha már úgy alakult vállaltuk volna
nov. 25. 10:55
 23/26 anonim ***** válasza:
Milyen tesztet használtál? Én amikor késett akkor 4 tesztet is csináltam, egyöntetűen egyet mutatott.
nov. 25. 11:12
 24/26 anonim ***** válasza:
51%
1 hét lófax...
nov. 25. 11:21
 25/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem szoktam ilyeneket írni, főként nem kommentelek ilyen megosztó téma alá, de könyörgöm, ha terhes vagy, menj abortuszra. Borzalmas volt végig olvasni a kommentjeidet, a ti kapcsolatotok biztosan nem fog elbírni sem egy terhességet, sem egy gyerek felnevelését. Nem tudom hány éves vagy, de az anyaságra semmilyen szinten nem állsz készen. Bocsi.
nov. 25. 12:14
 26/26 anonim ***** válasza:
100%

Ha egy hete késik, az a teszt már pozitív lett volna.

A műtéted 2 hónapja se lehetett, felborult a ritmus.

nov. 25. 17:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!