Mit tegyek ha nem várom a babámat és nem akarok anya se lenni?
Volt egy terhességem az vetéléssel végződött. Azután gumival védekeztünk de úgy tünik valami csodafolytán becsúszhatott. Nem szeretnék abortuszra menni, de nem érzek semmi anyai ösztönt
Nem szeretnék anya se lenni. Mit lehetne tenni hogy ez idővel változzon?
Az előző terhességemnél csináltam tesztet de negatîv lett, kértem időpontot a nőgyógyászomhoz mert gyakran van petefészek cisztám így gondoltam megint ott van a baj, így kaptam időpontot. De mire mentem szólt a doki nem ciszta lesz az, petezsákot lát. De épp hogy 8 hetes lettem elöntött a vér, hatalmas görcsök egyben távozott a petezsák elvetéltem. Még az nap voltam a sürgősségin kaptam ergam cseppet ami nem használt a tisztulásban, 1 hét múlva mennem kellett küretre. Ott sem volt okés valami, így rá két hètre volt méhtükrözésem. De azután 3 hét mulva tökèletesen megjött a menstruációm voltam is vissza kontrollon minden rendben volt. Most lenne esedèkes a második menstruáció azóta, de nem akar jönni.
:(
Az előző terhességemnél egyébként pharmatexel védekeztünk, mert nem szedhettem tovább a fogamzásgátló tabit.
Így persze nem bízok én már a gumiban sem semmibe. Beárnyékolja ez a dolog az egész kapcsolatom is, annyira rettegek a terhességtől
Ha egy hete késik, az a teszt már pozitív lett volna.
A műtéted 2 hónapja se lehetett, felborult a ritmus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!