Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Ilyen esetben lehet várni a...

Ilyen esetben lehet várni a fogtöméssel?

Figyelt kérdés

Jövő héten vagy azután tudtam volna menni fogorvoshoz,mert van egy lyukas fogam ami néha fáj egy kicsit. Szerintem nincs begyulladva de közel járhatok hozzá ha már fáj.

Viszont közben begyulladt a mandulám. Ilyenkor nem mehetek a fogorvoshoz sem,mert nem vállal, nem is szedhetek semmit.

Nem jut be sok káros baktérium a fogamnál?

Mintha olvastam volna hasonlót.

Igyekszem kamilla teával öblögetni ,az fertőtlenítő.

Mit tudok még tenni?

Nem lesz gond ebből?

ma 10:12
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

A kamilla nem fertőtlenít.

A Corsodyl inkabb és lehet terhesen.

Gyógyszert is lehet terhesen, sőt kell is, ha olyan a betegség.

ma 11:03
 2/7 A kérdező kommentje:
Holnap elugrom a háziorvoshoz,ő biztos tudja majd. Én azt hittem,hogy nem lehet.
ma 11:18
 3/7 anonim ***** válasza:
Nőgyógyász általában jobban képben van. Ugyanazt az antibiotikumot kórházban simán felírták, amiről a háziorvos csak hebegett, hogy jaj terhesen... Egyébként ugyanazt a hatóanyagot kapta születése után is a baba.
ma 11:24
 4/7 A kérdező kommentje:

A nőgyógyászhoz ha ezzel bemennék,hogy fáj a torkom szerintem elküldene melegebb éghajlatra.

Sztk orvos. Nem kedves.

Úgy gondolom,hogy jobban járok most a háziorvossal 🤣

ma 11:30
 5/7 anonim ***** válasza:

Nem azt mondtam, hogy a fájós torkoddal menj a nőgyógyászhoz 😅

Hanem azt, hogy ha nem top a háziorvosod, simán leráz azzal, hogy terhesként nen szedhetsz semmit, holott igen.

ma 11:47
 6/7 A kérdező kommentje:

Idős háziorvos, remélem hogy ír fel valamit. Csak van valamennyi tapasztalata ilyesmiben.

Ha nem ír fel akkor is oda jutok,hogy be kéne sunnyognom a nőgyógyászhoz terhesgondozásra 😃

ma 11:49
 7/7 A kérdező kommentje:
Vagy esetleg az ügyelet estefelé ha rosszabb lesz,talán gyakorlottabbak
ma 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!