Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tegnap voltam 4d-s ultrahangon...

Tegnap voltam 4d-s ultrahangon és azt mondták sok a magzatvízem. (15 hetes vagyok) Esetleg valakinek mondtak hasonlót? Mit lehet, kell róla tudni? Mire kell odafigyelni? Nagy gond ez?

Figyelt kérdés
2009. jan. 8. 12:30
 1/9 anonim ***** válasza:

első lányommal volt sok a magzatvizem.

sürübben hivtak be uh-ra,de 30 hétre vagy előtt teljesen normálisra beállt.

Ne izgulj,nem lesz semmi gond.

Szép babavárást.

2009. jan. 8. 12:35
 2/9 anonim ***** válasza:
ha sok a magzatvize a terhesség vége felé gyakrabban vizsgálnak és sokat kell majd pihenned, a burok nehogy megrepedjen.
2009. jan. 8. 12:52
 3/9 anonim ***** válasza:

nekem is több volt a 20. hét környékén, de a köv. UH-n, a 22. héten, és a továbbiakban is már normális mennyiségű volt.

nem kell megijedni, ettől függetlenül minden rendben, ha nem mondtak mást :)

2009. jan. 8. 13:02
 4/9 anonim ***** válasza:
SZIA! ÉN 17-HETES VAGYOK,MÉG NEM VOLTAM 4D:-(MENNYIRE LEHET JÓL LÁTNI A BABÓT?
2009. jan. 8. 13:06
 5/9 A kérdező kommentje:

Az én babám hason feküdt nem sokat mutatott meg magából de azért a lábait széttette és megmutatta, hogy fiucska.

De az összes főbb szervét láttuk, hallotam a szívverését. Az arca még nem babás, de persze később jobban lehet látni. Én azért mentem el, hogy megtudjam kislány vagy kisfiú-e.

Pesti vagy? Akkor tudom ajánlani ahol én voltam a weblapjuk www.baross4d.hu

2009. jan. 8. 13:16
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat remélem minden rendben lesz:)
2009. jan. 8. 13:17
 7/9 anonim ***** válasza:
Igen,itt lakom pesttöl 10-km-re!érdekelne!
2009. jan. 8. 13:22
 8/9 anonim ***** válasza:
Nagyon drukkolok, hogy úgy legyél, mint az előttem válaszolók, hogy idővel helyreálljon a magzatvíz mennyisége. Sajnos én úgy jártam, hogy kb. a 24. héttől mondták, hogy sok a magzatvizem és két hetente kellett mennem ultrahangra, plusz volt benne egy 4D is. Összesen négyszer voltam, semmi rendelleneset nem láttak sosem. Akkor a biztonság kedvéért beutaltak a Debreceni Klinikára genetikai ultrahangra. Ott meg már nem láttak gyorortelődést. Utána másfél hét múlva visszamentem megint oda, ahova addig is jártam ultrahangra, ott meg minimális gyomortelődést láttak. Mondták, hogy tény, hogy csak minimális, de van. Na rá két hétre Debrecenben megint nem láttak gyomortelődést. És most ott tartok, hogy jövőhéten be kell feküdnöm a Debreceni Klinikára, mert megrepedhet a burok a sok víztől, és akkor már ott is fogok szülni, mert ott nagyon felszerelt a gyermeksebészet, mert sajnos lehet, hogy valami nyelőcsőzáródási rendellenessége van a picinek és lehet, hogy azonnal műteni kell. Nagyon el vagyok keseredve, de próbálok pozitív maradni. Szóval nem akarlak megijeszteni, de sajnos ilyen is van. Remélem neked minél hamarabb helyreáll a magzatvíz mennyiség. Minden jót kívánok!
2009. jan. 9. 15:39
 9/9 anonim válasza:

Szia.egy pár hóval ezelőtt ugyanez a probléma aggasztott.nekem nem tudták megállapitani hogy mi okozta a sok vizet,pedig a létező összes vizsgálaton voltam.4szer cukorterhelés,Torch vizsgálat,parazitákra vérvétel..meg ilyenek.volt hogy egy héten 3 szor is vettek vért.minden neg lett. 38 héten beindult a szülés...a dokim burkot repesztett...szabályosan kifolyatta a magzatvizet...csak csordogálva...na sok volt tényleg..De...ez volt a jó.Rajta volt a tündérem nyakán a zsinór tekeredve 2 szer..igy minden rendben ment,de bele se akarok gondolni mi lett volna ha zúdul...szóval.Ha eddig nem volt,szerezz be egy alapos dokit..inkább menj kismillió szűrésre,vérvételre,uhra,minthogy baj legyen.

Itt alszik mellettem az 5hos kincsem.Nagy része van ebben az orvosomnak hogy itt lehet..vigyázz magadra te is.

2015. okt. 19. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!