Az normális, hogy 5 hetesen érzem, hogy nagyon "hangulat ember" vagyok, pedig én nem szoktam ilyen lenni?
Figyelt kérdés
Foglalkozik velem a férjem, mégis azt akarom, hogy állandóan csak velem legyen. Kb. 2 napja van ez az érzésem. Elmúlik azért, vagy végig ilyen leszek?2008. jan. 10. 09:27
1/2 anonim válasza:
Ne aggódj!
ha teljesen nem is,de szépen-lassan enyhülni fog ez a hangulatingadozás.
Nekem az első pár hét szörnyű volt,de mindeki kibírta.
Tudod: a hormonok.:)
15 hetes kismami
2/2 anonim válasza:
ó majd elmulik lesz olyan amikor majd az agyadra megy mert tul sokat foglalkozik veled nem fázol?nem vagy éhes?takaróz be,ne vegyél magas sarku cipöt na ilyen is lesz legallábis nálunk van de mindent el kell nekik nézni ilyenkor ök a másadik gyerekünk mindent kell nekik magyarázni mi történik velünk de szeretnek minket hát ne boszatsuk őket ok légy vele megértő és szépp baba várásotok lesz együt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!