Van okom reménykedni?
Sziasztok!
Elvileg ma van a nem várt napja.
Kereken 2 hete voltunk együtt a párommal, ovum pont aznap lehetett, sajnos nem teszteltem ebben a hónapban, így a nyák alapján tudok csak következtetni.
Tegnap este csináltam egy Facelle tesztet, amin időn túl lett egy halvány vonal. Ma reggel ismét, amin 2 percen belül megjelent a vonal, viszont olyan halvány, hogy inkább szétszedtem a tesztet, hogy jobban kivehető legyen.
Tudom, 10 perc után nem szabad nézegetni, nem hogy megtartani, csak össze akartam hasonlítani a maival.
Mit gondoltok? Facelle-nek terhesség esetén nem kellene ilyenkor már egyértelműnek lennie?
Valamit én is látok de nagyon halványka. Nekem is most ilyen tesztem van de még van 5 napom menstruációig. Viszont volt mult hónapba is ennêl kivehetőbb halvány tesztem és megjött 8 nap késéssel sajnos szoval kémiai volt. Bármi lehet.. tesztelj 2-3 nap mulva is. (tudom nehéz ilyenkor kivárni)
Drukkolok! :)
Köszönöm a válaszaitokat!
Én is negatívnak könyvelem el, 2 nap múlva tesztelek ha addig nem jön meg.
Kedves 3-as, én is drukkolok, majd írd meg hogy mi lett az eredmény!
Sziasztok!
Teszteltem ma reggel egy x epillel, mert csak az volt itthon, ami olyan halvány lett, hogy szinte láthatatlan.
Rá fél órára meg is jött..
Mindig megfogadom, hogy ha késik pár napot, csak azután tesztelek, de már olyan régóta várjuk. Hormonkivizsgáláson mindent rendben találtak, páromnál is minden okés, most megyek majd átjárhatóságira.
Köszönöm a válaszaitokat, 3-as neked pedig sok sikert, írd meg hogy összejött-e a babó. 😊
De kár :( Akkor valószinü kémiai volt. Nekem is pont így volt mult hónapba. Remélem minél hamarabb összejön nektek.
Én pénteken tesztelek ha nem jön meg. Hányingerem az van meg fura a gyomrom meg a méhemnél de lehet csak vírus, én már semmibe nem élem bele magam mert akkor megint csak pofára esek. Majd megírom hogy mi a helyzet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!