Méh teteje nektek hol helyezkedett el 21 hetes(vagy akörüli) terhesen?
Figyelt kérdés
Csak kíváncsiságból! Érdekelne hogy neked hol helyezkedett/helyezkedik el a méh teteje 21 hetes terhesen . Nekem 1 ujjnyival van most a köldök felett.😊tegnap 19:49
1/1 anonim válasza:
19 hetes vagyok, de ötletem sincs. Túlsúlyom van. Masodik babát várom, korábban már szét volt nyílva a hasizmom és most kb 10.hét óta...köldök felett kemény vagyok mint egy dinnye...tippem sincs hol lehet, de nagykönyv szerint még köldök alatt. Igazából nincs semmi jelentősége, nem is értem, miért tetted fel ezt a kérdést, illetve, hogy te honnan tudod, vagy tippeled, hogy hol lehet a teteje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!