1 hete késik. A terhességi teszt pozitív, akkor ez már biztos?
"1 hete késik. A terhességi teszt pozitív, akkor ez már biztos?"
Mármint mi biztos? A terhesség? Mert azt, hogy valami elindult, veheted biztosra, de azt, hogy minden rendben is lesz, azt már senki nem tudhatja. A vérzés főleg nem túl jó jel, de szerencsére nem is feltétlenül jelent bajt, nálam pl. az első terhességnél missed ab lett a vége, a kisfiam pedig szerencsésen megszületett, pedig ott is barnáztam többször (görcs egyiknél sem volt).
Én a helyedben felhívnám a dokit, hogy mit tanácsol. Az enyém szerintem behívna egy vizsgálatra, de van, aki elhajt, hogy úgysem tud mit tenni ilyen korai terhességnél... Engem mondjuk megnyugtatna egy progeszteronpótlás, meg azt is szeretném tudni, hogy nincs-e esetleg hematóma vagy ilyesmi, de mindenki máshogy áll ehhez.
#1 1 hete késik neki, már hogy ne látna? 5 hetes terhességnél már látni petezsákot.
Szóval kérdező irány a kórház, nézzenek rád, mert lehet ez akár hematóma, progeszteron hiány, stb., ha van baba petezsákot már fognak látni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!