Nem tudom, hogy vérzek e?
Kicsit undi tema elore szolok.
8+3 kismama vagyok.
Meg nem voltam terhesseg megallapitason (jovoheten megyek)
Az elobb voltam nagy wc-n.
Mikor megneztem vert lattam, viszont mikor elol megtoroltem magam, semmi vert nem tapasztaltam.
Nem tudom eldonteni, hogy a wczes miatt volt veres (hatul) vagy vereztem.
Volt valakivel hasonlo?
Én aranyérre tippelnék (nekem legalábbis elég durva székrekedésem volt a sok vastól), de nyilván nem tudhatom.
Szerintem jól mosd meg magad, aztán figyeld a tisztasági betétet. Ha nincs rajta vér, vagy hátul lesz maszat, akkor valószínűleg nincs gáz, és csak aranyér-probléma.
Igen, nekem is. Annyi, hogy nekem elöl is voltak vérzések hematóma miatt☹️ Viszont durva székrekedésem is volt, szóval nem mindig volt egyértelmű. Sőt, a végefelé még 2x tetéztem azzal, hogy belevágtam borotvával gyulladásnak indult szőrtüszőbe és elfelejtettem, hogy borotválkoztam, aztán meglepődtem, hogy basszus, vér van a betéten!😂
Azt tudom tanácsolni, mint #2, de ha székrekedéses vagy, attól lesz az szerintem a leírás alapján.
Koszonom szepen mindnekinek!
Nekem eddig a szekelessel nem volt problema.
De amiota ez tortent nem lattam semmi vert ugyhogy nem hiszem hogy elol volt.
Minden esetre figyelem magam es ha valami van mindenkepp bemegyek a surgossegire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!