Hcg szint 96. Ez milyen?
Figyelt kérdés
Október 31-én kellett volna megjönnie, aznap teszteltem ami negatív lett. November 2-án teszteltem újra, ami halvány pozitív lett. Még aznap csináltam egy clearblue hétszámlálós tesztet, ami 1-2 hetes terhességet írt. November 4-én hcg szint 96,7. Pont az októberi hónapban volt hormonvizsgálatom, a ciklus 23. napján készült progreszteron szint mérés, ami alacsony lett. Szóval nem tudom pontosan mikor lehetett az ovuláció.tegnap 17:19
1/2 anonim válasza:
Ez így önmagában nem jelent semmit. Nézesd meg holnap után is. Ha duplázódik, minden rendben van egyenlőre.
2/2 anonim válasza:
Ha 4-én nézettél jcg-t, akkor 6-án holnap is kell egyet nézetni, kb ugyan akkor. Ha dupla akkor az jó jel. Önmagában semmit nem jelent a hcg szint, csak annyit, hogy valami elindult. Drukkolok, hogy rendben alakuljatok tovább :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!