Ki mennyit iszik?
Peteéréstől kezdve palástfű teát iszok, napi egy csészével, reggelente. Ma találkoztam egy ismerősömnel aki szintén itta és konkrétan lehlyezett, hogy abból népi kettőt KELL inni.
Jelenleg az 5 hétben vagyok és a progeszteron termelés miatt iszom. Próbáltam utána olvasni, de nem találtam egyértelmű utalást arra, hogy mennyit is kéne inni belőle.
Akinek van ezzel kapcsolatban tapasztalata kérem írja meg. Köszönöm!
Nemrég volt kint kérdés, oda se jött válasz. Alapvetően a tea nem csinál csodát, ha már olyan gond van aminél progeszteron pótlás kell, arra a tea nem fog segíteni. Így ez inkább placebó sem mint hatásos dolog.
Én régen babatervezés miatt ittam a cickafarkkal felváltva, aztán össze vissza lett a ciklusom. Orvosi ajánlás nélkül nem jó játék. Ha úgy gondolod gond van, nézess egy szintet és beszélj dokival. Uh előtt is felírják a progit, ha kell.
Jó egészséget.
Nem néznek progi szintet, soha nem néznek és most sem fognak. Ezt meg is mondták. Maximum felírják az előzményeket tekintve.
Csodát nem csinál, de segíti a progeszteron termelést, van olyan ismerősöm is, aki a 12 hétig itta, tudta magáról, hogy nem termel elég progeszteront és az alatt a terhessége alatt, amikor a teát itta nem vérzett. Szóval nem annyira palcebo, főleg, hogy már orvos szájából is hallottam, hogy ajánlotta.
A cickafark borítja a ciklust, a palástfű nem, a cickafarkkal nekem is meggyűlt a bajom.
Igen, láttam azt a kérdést is, azt is, hogy nem jött rá válasz, azért is próbálkoztam meg én is.
Köszönöm szépen! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!