Nikolett85 kérdése:
A 8. heten normalis a mingyart megjon erzes?
Figyelt kérdés
2010. nov. 5. 10:01
1/6 anonim válasza:
Nekem így volt ,akkoriban még nem ismertem ezt az oldalt ,így nem tudtam utána olvasni ! Biztos voltam benne ,hogy most megfog jönni ! DE nem jött ,most 14 hónapos a fiam :))))))
2/6 anonim válasza:
Igen, sőt nekem kicsit tovább is tartott. Szedj magne b6-ot az csökkenti a görcsöket.
3/6 anonim válasza:
Szerintem olyan korán még normális. Már nem emlékszem nálam meddig volt, de szerintem még a 8. héten simán lehet.
4/6 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat! Elso baba!
2010. nov. 5. 10:56
5/6 anonim válasza:
nem ijesztgetni szeretnelek, de nekem is szuro, mindjart megjon erzesem volt, van egy babam es mivel a kovetkezot elveszitettem, inkabb bementem az ugyeletre es mar nem volt szivhang. 8 hetes mulott. sok szerencset!
6/6 anonim válasza:
Nekem a 4. hónapig volt ilyen mindig mikor amúgy meg kellett volna jönnie...és szerencsére semmi bajunk nem lett. Ha csak kellemetlen érzés, és nem fáj, akkor nem lehet nagy gond. Ha aggódsz, akkor persze kérdezz rá dokinál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!