Hányadik héten derült ki a babátok neme?
Figyelt kérdés
A genetikai vizsgálatom egy magánultrahang rendelőben lesz ahol van 4-5D ultrahang is.
Ha úgy helyezkedik a babám akkor van esély, hogy kiderüljön a neme?
Nektek hányadik héten mondták biztosra?
Az első kislányommal a 16.héten volt biztos. A genetikain fiút mondtak, de az akkor csak 2D volt.
tegnap 12:55
11/19 anonim válasza:
12 hetesen már mutatta a kukiját, sima ultrahangon is tisztán látszott.
12/19 anonim válasza:
Születésekor :)
Az orvos meglepődött, én nem. Ő végig fiút mondott, de nem igazán látszott, én meg mondtam, hogy nekem mindegy, de valamiért azt érzem, lány. A megérzés nyert az UH-val szemben :)
13/19 anonim válasza:
24 és 13 hetesen.
Az első babánál sokan nem is hitték el, hogy nem tudom még a nemét, biztos csak nem akarom elmondani XD
14/19 anonim válasza:
Soha nem mondták biztosra, az elsőnél a 20. héten kérdeztem rá, azt mondták hogy lányos a feneke, szóval valószínűleg lány. A 2-re nem emlékszem
16/19 anonim válasza:
Kereken 13 hetesen volt a genetikai ultrahang, biztosra mondta a doki, hogy fiú, az is lett.
18/19 anonim válasza:
14. héten elmentünk 4D ultrahangra, és ott mondta a hölgy, hogy bizony kukaca van. 🥰
19/19 Szabobianka3 válasza:
Hát nekem a másodiknál bevittek 10 perces fajasokkal. Végig kislány volt. Műtét előtt is fel órával. Aztán fiam lett🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!