Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hányadik héten derült ki a...

Hányadik héten derült ki a babátok neme?

Figyelt kérdés

A genetikai vizsgálatom egy magánultrahang rendelőben lesz ahol van 4-5D ultrahang is.

Ha úgy helyezkedik a babám akkor van esély, hogy kiderüljön a neme?

Nektek hányadik héten mondták biztosra?

Az első kislányommal a 16.héten volt biztos. A genetikain fiút mondtak, de az akkor csak 2D volt.

tegnap 12:55
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
33%
12 hetesen már mutatta a kukiját, sima ultrahangon is tisztán látszott.
tegnap 14:19
 12/19 anonim ***** válasza:
54%

Születésekor :)

Az orvos meglepődött, én nem. Ő végig fiút mondott, de nem igazán látszott, én meg mondtam, hogy nekem mindegy, de valamiért azt érzem, lány. A megérzés nyert az UH-val szemben :)

tegnap 14:20
 13/19 anonim ***** válasza:

24 és 13 hetesen.

Az első babánál sokan nem is hitték el, hogy nem tudom még a nemét, biztos csak nem akarom elmondani XD

tegnap 14:37
 14/19 anonim ***** válasza:
Soha nem mondták biztosra, az elsőnél a 20. héten kérdeztem rá, azt mondták hogy lányos a feneke, szóval valószínűleg lány. A 2-re nem emlékszem
tegnap 14:46
 15/19 anonim ***** válasza:
12.
tegnap 14:51
 16/19 anonim ***** válasza:
Kereken 13 hetesen volt a genetikai ultrahang, biztosra mondta a doki, hogy fiú, az is lett.
tegnap 16:53
 17/19 anonim ***** válasza:
40-42 heten a szulesnel 🤣
tegnap 17:03
 18/19 anonim ***** válasza:
14. héten elmentünk 4D ultrahangra, és ott mondta a hölgy, hogy bizony kukaca van. 🥰
tegnap 21:13
 19/19 Szabobianka3 válasza:
Hát nekem a másodiknál bevittek 10 perces fajasokkal. Végig kislány volt. Műtét előtt is fel órával. Aztán fiam lett🤣
tegnap 22:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!