Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Bakteriális vaginózis?

Bakteriális vaginózis?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A hüvelyváladék tenyésztés eredménye:

“Miroszkópos kép alapján “bakteriális vaginózis” valószínű.”

Tünetem egyedül enyhe égő érzés kb 5 napja “odalent”, más változást nem tapasztaltam.

Dokimmal holnap tudok beszélni, remélem nem késő még.

Akik hasonló eredményt kaptak, mivel kezelte a dokitok? Kúp, antibiotikum?

Köszönöm, ha megírod a tapasztalatod. :)

okt. 21. 14:28
 1/6 anonim ***** válasza:
Klion kúppal.
okt. 21. 14:42
 2/6 anonim ***** válasza:
Vitagyn-c krémet használtam gyógyszerész javaslatára míg a nőgyógyászommal nem tudtam egyeztetni. Végül azt mondta maradhat a krém, nem ad mást.
okt. 21. 14:45
 3/6 anonim ***** válasza:
Lactofeel huvelygel is alkalmazható terhesen, nekem 100x többet ért, mint a vitagyn c
okt. 21. 15:15
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem minden esetben kezelik ezt antibiotikummal. Táplálkozásod is befolyásolja egyébként.
okt. 21. 15:39
 5/6 A kérdező kommentje:

Hú, nagyon köszönöm a sok és gyors választ! :)

Nem tudom, várjak-e holnapig a dokiig, vagy esetleg beszéljek gyógyszertárossal és valami vény nélkülivek kezeljem?

Sajnos a tünetek már 5-6 napja vannak (ebből 3 nap volt, mire megjött a keneteredmény…).

Félek, nehogy baj legyen plusz 1 napból :(

okt. 21. 16:09
 6/6 anonim ***** válasza:
73%
Én megkérdezném a gyógyszertárban, mit ajánlanak. Nem csak a baba miatt, ő védve van, ha nem nyílik a mehszaj (sajnos rengeteg ilyen fertőzésem volt terhesen, a terhesség alapból hajlamossa tesz sok nőt a hüvelyi fertőzésekre, így tudom, miről beszélek), de azért nyilván jó óvatosnak lenni, viszont nyilván ez neked is egy nagyon kellemetlen állapot, és ez sem utolsó szempont. Jobbulást, és boldog babavarast!
okt. 21. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!