Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek lesz baja a...

Szerintetek lesz baja a babának ha az anyuka 18 hetes korig dohányzott?

Figyelt kérdés
Úgy olvastam nem bizonyított teljesen, hogyha valaki dohányzik, biztosan baja lesz a kisbabának.Csak kíváncsiságból teszem fel a kérdést, meg mert aggódom.Barátnőm 18 hetes terhes és most rakta le teljesen, de nem a rendes régi cigit szívta már évek óta, hanem a glot. Napi 4-5 szálat szívott el, de volt, hogy kimaradtak napok, egy két hét. Szerintetek izgulni kell, hogy ne legyen baj ha innentől egyáltalán nem szívja?

okt. 9. 07:45
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
46%
9. Az, hogy a cigánylányokat irigyled, téged minősít...
okt. 9. 13:42
 12/19 anonim ***** válasza:
51%
Amúgy az is gáz, hogy valaki csomó esetet tud, akik dohányoztak terhesen, és persze "semmi baja nem lett a gyereküknek", eleve milyen körökben mozoghatnak... :D én nem sok ilyen veglenyt ismertem, de nekik lett sajnos maradandó bajuk a gyereküknek, és mint írták előttem, nem azonnal látszott. Pl általános sulis osztálytársammal cigizett az anyja, szegénynek maradjunk annyiban, nem a tanulási nehézség volt a legnagyobb baja, és a meglévő bajai mellett a többség még halálra is cikizte, és csúfolta, mert tudjuk, milyen sokszor a társadalom, és a többi gyerek is a gyengékkel. :((
okt. 9. 13:48
 13/19 anonim ***** válasza:
48%

11: Irigyli oket a fene.😀Nincs miert, en leraktam decemberben, 7 hetes a kislanyom es azota sem vettem elo az ecigimet.

Csak gaznak tartom, hogy nekik nem mert beszolni senki sem.

okt. 9. 13:49
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
De persze az is elmond mindent az atlagrol, hogy itt zömében a normális válaszok vannak lepontozva, azok meg fel, akik kb arra biztatnak mindenkit, hogy nyugodtan bagozzon csak terhesen, nem lesz abból semmi...
okt. 9. 13:50
 15/19 anonim ***** válasza:
0%
12# miért kellene olyan körben mozognunk, hogy tudjuk ki cigizik terhesen? Kisvárosban élek. Az utcán nap mint nap ugyan azokat az arcokat látom. Sokszor tudjuk egymásról ki melyik családhoz tartozik. Nem egy embert láttam már nagy pocakkal kezében cigivel. A gyerek azóta iskolás. Semmi bajuk nincs. Nem mindenki nagyvárosban él ahol minden nap másik arcokat lát
okt. 9. 16:27
 16/19 anonim ***** válasza:
32%
15# dehát én is kisvárosban nőttem fel...
okt. 9. 17:07
 17/19 anonim ***** válasza:
28%
Egy ismerősöm anyukája, mind a 3 gyereknél cigizett, csak az utolsónál nem végig, na pont ő lett diszlexiás, de nem hiszem, hogy ettől. A többieknek semmi baja, már felnőtt emberek. Szóval szerintem az esetek többségében nem lesz komoly baj, ettől függetlenül persze rohadt nagy felelőtlenség és önzőség cigizni terhessen, nem is értem az ilyen "anyákat".
okt. 9. 21:06
 18/19 anonim ***** válasza:
63%

Mindkét gyermekeknél dohányoztam, amikor megtudtam, hogy terhes vagyok. Azonnal letettem a cigit. Egyikük sem teljesen egészséges, sajnos. De nem tudom, hogy attól-e. Már megtörtént, nem lehet rajta változtatni. Az elsőnél még ittam is egyszer elég sokat. Kis súllyal született, figyelemzavaros volt, de azért normális, kedves ember lett belőle, van diplomája, munkája, családja, nem dohányzik.

A másik gyerekem most jár főiskolára, pedig ő is figyelemzavaros.

Ha most lennék fiatal, el sem kezdenék dohányozni, meg le is szoktam már, de ha egyszer már megcsináltam a bajt, mit tudok tenni?

A barátnőd próbáljon egészséges életet élni és nyújtani a gyerekének, és nincs több teendője, kár ezen agyalni.

okt. 10. 05:29
 19/19 Senior Séf ***** válasza:
100%
Szerintem reméljük a legjobbakat.
okt. 10. 17:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!