Ma vagyok 10 hetes terhes és pá napja már alig fájnak a
melleim. Van miért aggódnom?
Figyelt kérdés
2010. nov. 4. 10:31
1/8 anonim válasza:
Nem feltétlenül,kérdés hogy más tüneteid vannak e még!
Ha ezek sincsenek,mindenképp fordulj orvoshoz szerintem!
2010. nov. 4. 10:35
2/8 A kérdező kommentje:
Az megmaradt, hogy mindig ennék, de minden rosszul esik
2010. nov. 4. 10:37
3/8 anonim válasza:
Akkor szerintem nincs miért aggódnod,ne idegeskedj,nem lesz semmi baj és gratulálok a babához!
2010. nov. 4. 10:45
4/8 anonim válasza:
9 hetes és három napos terhes vagyok. a mellek akkor fájnak amikor nőnek. ez a terhesség egészén is jelen lehet, de akár szakaszosan is. jellemző hogy a peteéréstől számítva hetedik hétig jobban feszülnek, majd a fájdalom alábbhagy. Viszont készülj fel arra, hogy a hetedik terhességi hónaptól visszatér a fájdalom, a mellfeszülés és az előtej is szivároghat. Igazán csak a terhesség vége felé változnak a mellek. Szóval semmi pánik. az étvágyingadozás is természetes, hiszen, ha rendszeresen hányingered van akkor kevésbé eszel, de a hányós időszak is szünetelhet 2 vagy több napig, akkor jobb az étvágyad.
egyél B vitaminban gazdag ételeket és akkor az étvágyad is jobb lesz, illetve hányingered sem lesz nagyon. Anyukám védőnő, nekem is ezeket mondta el:)
2010. nov. 4. 10:47
5/8 anonim válasza:
Én 30 hetes vagyok, és csak az elején fájtak a melleim, elég hamar elmúlt, és azóta sem fáj. Szerencsére még nem is nő nagyon, szerintem majd a szülés közeledtével. ne aggódj, ez is mindenkinél más, nekem is alig voltak tüneteim, és minden rendben van. Örülj, hogy nem fájnak, mert azért még jönnek majd a kellemetlenségek.
2010. nov. 4. 10:59
6/8 anonim válasza:
Szia!
Nekem is a 9-10. hét körül maradozott el a mellfeszülés, és én is megijedtem. De(!) pár nap múlva visszatért, és utána így hullámokban jelentkezett.
21 hetes km.
2010. nov. 4. 11:03
7/8 anonim válasza:
Ugyanmár, nem kell feltétlenül állandóan feszülnie, fájnia a mellnek. Nem állandóan vannak a tünetek, van, hogy abbamarad az egyik, vagy az összes, ez nem jelent semmit. Nekem sem feszült/feszül a mellem mindig, sőt, van, hogy hetekig semmi. Emiatt felesleges aggódni.
2010. nov. 4. 11:30
8/8 anonim válasza:
19 hetes vagyok, és már hetek óta nem fájnak a melleim. Ma voltam Uh-on, és minden rendben a lánykámmal. :) Ha nem mocorogna, észre sem venném, hogy a pocakban van, minden tünetem elmúlt, csak a hasam gömbölyödik. :) Nyugi, az idegeskedés jobban árt, mint hogy a cici nem fáj.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!