Minden rendben volt /van veletek?
Ma voltam a dokinál torokfájással, meg szédüléssel, rossz közérzettel. Megmérte a vérnyomasom: 100/67 pulzus 91.
Napi szinten megiszok 2,5-3 liter folyadékot. Nem írt fel semmi gyógyszert csak mondta hogy igyak jó sok meleg teát. Ha lesz lázam akkor menjek vissza és megbeszéljük a továbbiakat. 17 hetes 5 napos terhes vagyok. Első terhességem.
Nem lesz baja a babának? Mik a tapasztalaitok?
Igaz, hogy koraterhesen (8. hét), de én hasonló tünetekkel covidos voltam a mizéria kellős közepén (2022 február).
Semmilyen gyógyszert nem kaptam, nyilván pihentem, mert karanténban voltam, de semmi egyéb.
Minden rendben volt, baba is egészséges azóta is :)
Szerintem arra figyelj, hogy nehogy nagyon felmenjen a lázad, vagy megszédülj és eless, a többi tünet inkább csak neked kellemetlen, de remélhetőleg gyorsan elmúlik.
Jobbulást kívánok!
Noha kismama mar nem vagyok, viszont anyatejes a babam, a herbal swiss italport vettem meg. Par nap alatt meggyogyultam.
Pihenj amennyit csak tudsz!
Most voltam megfázásos tünetekkel beteg.
Már jobb, de még mindig váladékozik a torkom, orrom.
Pulzusom szintén 90-100 között mozog.
Második terhességemnél voltam nagyon beteg (Olyan 10 hetesen), antibiotikum is kellett.
Nem lett baja a babának tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!