Szeretnèm a vèlemènyeteket kèrni koponya átló kèrdèsben magzatnál. 39? Hètben vagyok jelenleg. Többi lent.
Nekem az biztos, hogy 28hetesen 74mm volt, mert itt írtam valakinek és most visszanéztem. A végére már 100. A kettő között nem tudom, de emlékszem, hogy egyszer én is soknak találtam a növekedést 2 vizsgálat között. A fejkörfogat is 38cm lett, de mindenki azt mondja, milyen gyönyörű, formás a feje(az egész gyerek óriás bébi lett.)
Megpróbálhattam természetessel, de 20 óra után megcsászároztak téraránytalanság miatt, meg mert nem ékelődött be. Nem lett volna értelme tovább kínlódni. Akkor már egy órája nem hoztak eredmenyt a tolófájások, nem tudott lejjebb menni.
3as vagyok
Nekem is 37 centi volt a feje, 4060 gramm. A nap legnagyobb babája. Amúgy nekem azt mondták 10 centinél már elgondolkodnak a császáron addig nem.
#6!Nekem lehet, az évé is😂 Hozzáteszem, 3 nappal előtte 3930-ra becsülte a gép, lett 4560🤦🏽♀️
Nyugi, kérdező, megért minden szenvedést 😁
A fiam első gyerek volt 18 évesen szültem, a diki kérdezte vizsgálatnál mekkora az apuka(nem nagy), de sosem mondta ki hogy nagy baba.
Az uh - n 1x meg is ilyesztett egy doki, hu mekkora feje van, jó rendben a comb csontja is nagy (még itt sem mondta senki hogy nem kicsi) pár éve megnéztem 36 hetesen 101mm volt a bpd je.
58 cm és 4500g volt, abban az időben, 26 éve nem voltak ekkora babák, 1 váltás ruha volt a korháznak.
A szülés nem volt vészes, a kicsi 22 évvel később nehezebb szülés volt normál méretekkel, mondhatni mind 2 első szülés volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!