Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akik tudják hogy van fordulva...

Akik tudják hogy van fordulva a pici a pocakban, érzitek a kis buksiját ? Szeméremcsont vagy mellkas alatt ?

Figyelt kérdés

szept. 28. 21:35
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy.
szept. 28. 21:39
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Lefele van fordulva, 33 hetes vagyok, de ha nem tudnám nem biztos, hogy meg tudnám mondani, hogy hogy fekszik. Megjegyzem első babás vagyok, így még nem olyan tapasztalt. Annyi, hogy ha csuklik, azt inkább az alhasamban érzem. :)
szept. 28. 21:59
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem éreztem.

Nekem csak 38. hétre fordult be, én voltam a legmeglepettebb az ultrahangon, mikor mondták, hogy fejvégű. Semmi különbséget nem éreztem a faros, a haránt és a fejvégű között.

Csak a vajúdás legvégén éreztem, hogy nyom, feszít a feje, ott egyértelmű volt hogy ez fej.

szept. 28. 22:21
 4/8 anonim ***** válasza:

A lábát éreztem inkább, ahogy rúgdossa le jobb oldalon a bordámat, illetve amikor kinyomta magát, akkor az volt egyértelmű, hogy a háta hol van, így nagyjából a feje kikövetkeztethető volt.

A fejét konkrétan szerintem már csak nagyon a végén éreztem, amikor túrta magát lefelé, illetve vajúdásnál.

szept. 29. 11:13
 5/8 anonim ***** válasza:
Fogalmam nem volt.
szept. 29. 13:55
 6/8 anonim ***** válasza:

Nem. Én azon csodálkozom, hogy valaki tudja, hol van a keze lába, mikor rugdos, mikor tolja ki magát. Mondjuk első babás vagyok én is és mellső fali lepénnyel.

Nekem fejvégű volt végig és nagyon lent helyezkedik a hólyagomnál. Na ebben mondjuk biztos voltam mert az eleje óta nyomja ott lent a dolgokat, de ennek többnyire a gyakori pisilés a tünete és a végbéltáji panaszok. Amikor mondtam mindenhol hülyének néztek, hogy ez ilyen ezzel jár. Csak nekem már az első trimeszter végén beállt a farcsonti részen az izom, alig bírtam megmozdulni. Aztán gyulladások stb.. Aztán a 28. héten közölte a szonográfus, hogy persze ott van lent a kis feje :)

okt. 2. 16:43
 7/8 anonim ***** válasza:

Utolsó! Milyen panaszaid vannak?

Nekem is nagyon lent van a babám buksija, de nekem már vagy egy hete nem múló feszítő érzésem van “odalent”, plusz mintha a hüvely is feszülne, hasonlót érzel?

okt. 21. 10:17
 8/8 anonim ***** válasza:
#7 hány hetes vagy? Nekem már a 2. trimeszter elejétől nyomás alatt volt az egész, úgyhogy feszített lent mindenhol. Már csak két hetem van vissza, de még mindig jó a méhszájértékem, úgyhogy ne stresszelj emiatt. Olyan érzés, mintha lent összepréselődne minden szervem. A hüvelyi részen enyhe feszülést érzek néha, de inkább lüktetés szerű. Meg ugye a sok pisilési inger miatt fáj az alhasam, a hólyagom folyamatosan nyom. Meg nagyon puffadok, gázosodok, sokat keményedek. Ülni is nehezen tudok már, inkább állok vagy sétálok, mert beáll teljesen az a rész. De még így is húzom és imádom minden percét, hogy bent van a kis pocaklakóm. Kitartást kívánok!
okt. 21. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!