Akik tudják hogy van fordulva a pici a pocakban, érzitek a kis buksiját ? Szeméremcsont vagy mellkas alatt ?
Nem éreztem.
Nekem csak 38. hétre fordult be, én voltam a legmeglepettebb az ultrahangon, mikor mondták, hogy fejvégű. Semmi különbséget nem éreztem a faros, a haránt és a fejvégű között.
Csak a vajúdás legvégén éreztem, hogy nyom, feszít a feje, ott egyértelmű volt hogy ez fej.
A lábát éreztem inkább, ahogy rúgdossa le jobb oldalon a bordámat, illetve amikor kinyomta magát, akkor az volt egyértelmű, hogy a háta hol van, így nagyjából a feje kikövetkeztethető volt.
A fejét konkrétan szerintem már csak nagyon a végén éreztem, amikor túrta magát lefelé, illetve vajúdásnál.
Nem. Én azon csodálkozom, hogy valaki tudja, hol van a keze lába, mikor rugdos, mikor tolja ki magát. Mondjuk első babás vagyok én is és mellső fali lepénnyel.
Nekem fejvégű volt végig és nagyon lent helyezkedik a hólyagomnál. Na ebben mondjuk biztos voltam mert az eleje óta nyomja ott lent a dolgokat, de ennek többnyire a gyakori pisilés a tünete és a végbéltáji panaszok. Amikor mondtam mindenhol hülyének néztek, hogy ez ilyen ezzel jár. Csak nekem már az első trimeszter végén beállt a farcsonti részen az izom, alig bírtam megmozdulni. Aztán gyulladások stb.. Aztán a 28. héten közölte a szonográfus, hogy persze ott van lent a kis feje :)
Utolsó! Milyen panaszaid vannak?
Nekem is nagyon lent van a babám buksija, de nekem már vagy egy hete nem múló feszítő érzésem van “odalent”, plusz mintha a hüvely is feszülne, hasonlót érzel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!