Milyen színű a nyakdugo? Hogy néz ki?
Figyelt kérdés
37 hetes kismama vagyok.
Érdekelne mi is az a nyákdugó,hogy tudjam ha elmenne. :)
Mesélnétek?
szept. 27. 13:56
1/11 anonim válasza:
Egyik gyerekemnél fehéres volt, a másiknál barnás véres
2/11 anonim válasza:
Lényegében egy zselé dugó, arra hasonlít. Lehet tényleg dugó szerű, de lehet egészen folyós is, de mindenképp kocsonyás. Egyébként pici és átlátszó, de elszíneződés miatt lehet rózsaszíntől barnáig bármi.
Én 2x sem vettem észre.
3/11 anonim válasza:
Ilyen kocsonyas, zseles cucc. Nekem atlatszo volt, egy kis rozsaszines resszel, de amugy nem mindenki talalkozik vele.
4/11 anonim válasza:
Első terhességemkor nem találkoztam vele, másodiknál 1 héttel a szülés előtt kezdett elmenni szakaszosan, fehéres-sárgás kocsonyás anyag volt.
5/11 anonim válasza:
Jól leírták, de a leggyakrabban nem egybe távozik, hanem darabokban. Mintha zseltint főztél volna olyan nyúlós zselés anyagot tapasztalsz törléskor. Sokszor részletekben, akár napokig is távozik.
6/11 anonim válasza:
Keress rá google képkeresőben, azzal többre mész, mintha itt szavakkal körülírják.
8/11 anonim válasza:
Elsőnél nem láttam.
Másodiknál darabokban ment el. Kb 3-4 törlésnél találkoztam kb hüvelyk ujj körömnyi darabkával. Mint a kocsonya, olyan volt, csak barnásabb.
9/11 anonim válasza:
Másodiknál láttam valami ilyesmit, de abból sem sokat.
Elsőnél és harmadiknál nem...
10/11 anonim válasza:
Átlátszó zselére hasonlít és véres. Láttam a második szülésemnél, az elsőnél nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!