Normális, hogy nem hív ultrahangra egy hónapig?
Sziasztok!
Utoljára a 32.hetes ultrahang vizsgálaton voltam orvosnál és csak a 36.héten kell mennem uh-ra,plusz első NST-re is már akkor. Magándokihoz járok, de nem sok kimaradás ez így az utolsó időszakban? Azt mondta mivel problémamentes voltam eddig ezért rá érünk a 36.héten találkozni. Ti mit gondoltok, nektek hogy kellett menni?
Én is havonta mentem terhesgondozásra (kivéve a legelején, mert eléggé rezgett a léc, de szerencsére aztán minden oké volt). Most 31. héten voltam, egy hónap múlva rendelt vissza a dokim, 35 hetes leszek akkor. Nyilván ha valami panaszom lenne, akkor mennék sűrűbben, de lekopogom, eddig minden oké.
Őszintén szólva én amúgy se sűrűn jártam semmilyen orvoshoz, úgyhogy alig várom, hogy ne kelljen menni majd sehova egy darabig (ha túl vagyok ezen át egészen).
Normális.
Veszélyeztetett terhességem is volt, akkor is 3 hetente volt, a végén rosszabb lett a helyzet, akkor kellett gyakrabban: 38. héttől heti 2x, de amúgy nem kellett volna menni, csak a 36.heti után 40.héten, ha addig nem születik meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!