Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség alatt hüvelyviszketés?

Terhesség alatt hüvelyviszketés?

Figyelt kérdés

Volt valakinek terhessége alatt hüvely viszketése volt?

Egyik nap van másik nap nincs, és leginkább csak kulsőleg érzem.

Hívtam a dokimat írt föl napin1x Laktofelt de még semmi eredménye.

Holnap elmegyek a dokihoz mindenképp

Ha volt valami hasonló bárkinek ne tartsa magában ,valami amivel lehetne csillapítani?

Remélem a picinek nem lesz baja

szept. 15. 18:46
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Nekem az Octenisept jó volt, bár lehet, csak placebo. Nem volt olyan vészes a viszketés soha. Én is hajlamos vagyok a hüvelyi fertőzésekre, vagy csak hobbiból ír fel a nődokim mindig valamit tünet nélkül is. Gondoltam, terhesen végig lesz valami nyavalyám, de nem. Gombám sose volt. Baktériumot a 36 hetesen találtak valamit. Nem streptococcus, hanem valami más. Eddig sose hallottam még róla, pedig azt hittem, volt már minden😂 Kérdeztem, mi a teendő, azt mondták, semmi, szülésnél kapok antibiotikumot. De aztán kérdeztem, a prof.azt mondta, erre nem kell, ez semmi🤷🏼‍♀️
szept. 15. 19:38
 12/23 anonim ***** válasza:
Köszönöm szépen:) neked is minden jót kívánok!
szept. 15. 19:39
 13/23 anonim ***** válasza:

#2 vagyok, az előzőnél nekem gomba volt végig szinte, bármit használtam, semmit nem segített.

(Csináltak tenyésztést, Candida Albicans.)

Én mostmár 28 hetes vagyok, és ezelőtt nem volt gond (kivéve mikor 10 hetesen Utrogestan kellett, na az okozott irritációt, de nem kellett sokáig használni), a Gynophilus egy hüvelykapszula, a terhesség alatt is biztonságosan használható, azt írja.

A barnás folyás viszont engem aggasztana, erre mindenképp kérdezz rá, nehogy baj legyen.

szept. 15. 19:39
 14/23 A kérdező kommentje:

#13 progeszteront én is szedek de szájon át nem huvelybe lehet ez is közre játszik nem tudom

Hívtam a dokit rögtön aztán mondta,hogy ha azóta semmi gond akkor ne aggódjak mert vacakolt a gép és sokáig keresg3lt míg kitisztult a kép,azóta minden rendben van hála Istennek csak ez a viszketés múlna már el 🙄

szept. 15. 19:47
 15/23 A kérdező kommentje:

#11 octeni sept nekem is van itthon lehet ki is próbálom hátha..

Ahány orvos annyi féle képen beszélnek ,néha az ember azt sem tudja mit hidjen el 🤦🏼‍♀️

szept. 15. 19:50
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Nekem dokim azt mondta anno, hogyha bármi ilyesmi panaszom lenne, akkor kúpot ne használjak, de a krémet külsőleg szabad. Esetleg arra érdemes rákérdezni, hátha azt neked is lehet.
szept. 15. 20:26
 17/23 A kérdező kommentje:

#16 igen minden kép rákérdeztek holnap

Köszönöm szépen a válaszod ❤️

szept. 15. 20:37
 18/23 anonim ***** válasza:
0%
Máshol is járt a férjed :)
szept. 15. 21:05
 19/23 anonim ***** válasza:
Mindenképp beszélj dokival. Megelőzésre, vagy induló állapot kezelésére a Gynophilus hüvelykúp vált be nekem is. Megelőzésre nyaraláskor használtam, akkor csak heti 3-4x. Egyébként napi 1x.
szept. 15. 21:21
 20/23 A kérdező kommentje:
#18 nem baj te ne törődj vele 😊
szept. 16. 06:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!