Terhesség alatt hüvelyviszketés?
Volt valakinek terhessége alatt hüvely viszketése volt?
Egyik nap van másik nap nincs, és leginkább csak kulsőleg érzem.
Hívtam a dokimat írt föl napin1x Laktofelt de még semmi eredménye.
Holnap elmegyek a dokihoz mindenképp
Ha volt valami hasonló bárkinek ne tartsa magában ,valami amivel lehetne csillapítani?
Remélem a picinek nem lesz baja
#2 vagyok, az előzőnél nekem gomba volt végig szinte, bármit használtam, semmit nem segített.
(Csináltak tenyésztést, Candida Albicans.)
Én mostmár 28 hetes vagyok, és ezelőtt nem volt gond (kivéve mikor 10 hetesen Utrogestan kellett, na az okozott irritációt, de nem kellett sokáig használni), a Gynophilus egy hüvelykapszula, a terhesség alatt is biztonságosan használható, azt írja.
A barnás folyás viszont engem aggasztana, erre mindenképp kérdezz rá, nehogy baj legyen.
#13 progeszteront én is szedek de szájon át nem huvelybe lehet ez is közre játszik nem tudom
Hívtam a dokit rögtön aztán mondta,hogy ha azóta semmi gond akkor ne aggódjak mert vacakolt a gép és sokáig keresg3lt míg kitisztult a kép,azóta minden rendben van hála Istennek csak ez a viszketés múlna már el 🙄
#11 octeni sept nekem is van itthon lehet ki is próbálom hátha..
Ahány orvos annyi féle képen beszélnek ,néha az ember azt sem tudja mit hidjen el 🤦🏼♀️
#16 igen minden kép rákérdeztek holnap
Köszönöm szépen a válaszod ❤️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!