Terhesség alatt hüvelyviszketés?
Volt valakinek terhessége alatt hüvely viszketése volt?
Egyik nap van másik nap nincs, és leginkább csak kulsőleg érzem.
Hívtam a dokimat írt föl napin1x Laktofelt de még semmi eredménye.
Holnap elmegyek a dokihoz mindenképp
Ha volt valami hasonló bárkinek ne tartsa magában ,valami amivel lehetne csillapítani?
Remélem a picinek nem lesz baja
Tenyesztest kene csinaltatni, de gondolom ez valami gomba lesz.
Majd az orvos ir ra valamit.
Most volt nekem is, Gynophilus segített.
Anno az előző terhességemnél doki javasolta a Lactofeelt, hát nekem sem ért semmit 😑
#1 igen lehetséges,viszont pár nappal ezelőtt voltam dokihoz vizsgálatra és kicsit megsértett szerintem a hüvelyi uhval mert volt egy picike barnás folyás ,gondolom attól és lehet akkor kaptam valami fertőzést is
De holnap már okosabb leszek 😊
#2 ohh akkor tudod te is milyen kellemetlen 😶
És nem lett ugye semmi baja a kicsinek?
Ez ami neked segített kúp vagy krém?
Illetve hány hetes vagy?
Én 9 és a doki azt mondta hogy nem akar kúpot írni amíg be nem töltöm a 12 hetet mert volt már vetélésem ,viszont én így is nagyon félek nehogy gond legyen🙄
#3 igen én is nemterhesen teafaolajat csöpögtettem a fürdő vizembe mert sajnos nagyon hajlamos vagyok erre a kellemtlenségre...😕
Viszont most nem merek öngyógyítani,de remélem holnap kapok érdemleges választ/degitséget 🙂
És végül mi segített neked?
Uhh szegénykém sajnálom❤️
Boldog babavárast neked ❤️nemsokára itt az idő 🥰
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!