Elmérték a súlyát?
Most voltam a 12hetes genetikai uh-n,pontosan 12+5hetesen. 60grammra becsülték a súlyát,de mivel ezt csak itthon vettem észre, így nem tudtam a dokitól megkérdezni. Ahogy néztem, ilyenkor 20g, vagy még kevesebb a súlyuk. Szerintetek ennyire elmérhették, vagy most mi lehet ez?
Rosszindulatú kommentelők kíméljenek, köszönöm.
ez azt jelenti, hogy ez egy becslés. Ha 1mm-el arrébb teszi a pöttyöt a gépen már grammokat tévedhet.
Nekem pl 39+1-en 2,2kg-nak saccolták a lányom. 39+2-n megtszületett 3280g-al.
Szóval engedd ezt el. Ha baj lett volna, azt mondták volna.
2!
babafalva.hu:
"Mekkora a 12 hetes magzat? A magzat méretei: a 12. hétre a baba eléri 8 cm-t, súlya pedig a 15 grammot. Kb. akkora, mint egy szilva."
miluklub.hu:
"Mint egy zöldcitrom (lime), ekkora méretű most a pocakodban 12 hetes magzatod. Ebben az időben az ülőmagassága 55-60 mm, teljes hossza pedig 80 mm körül van. Az ülőmagasságot (CRL) a magzat fejtető és popsi csúcsának távolságából számítják ki, és a legtöbbször a 20. hétig mérik. Talán számodra is hihetetlen, de magzatod súlya már majdnem 15 gramm."
gyerekszoba.hu:
"A 12. héten a magzat hossza már elérheti a 6,5 cm-t, súlya 18 gramm körüli. "
Naponta nézek első trimeszteri genetikai ultrahangokat, hidd el nekem, a 60-70 a reális, nem a babafalva…
Na nem mintha nem lenne tök mindegy 12 hetesen a becsült súlya….
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!