Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Elmérték a súlyát?

Elmérték a súlyát?

Figyelt kérdés

Most voltam a 12hetes genetikai uh-n,pontosan 12+5hetesen. 60grammra becsülték a súlyát,de mivel ezt csak itthon vettem észre, így nem tudtam a dokitól megkérdezni. Ahogy néztem, ilyenkor 20g, vagy még kevesebb a súlyuk. Szerintetek ennyire elmérhették, vagy most mi lehet ez?

Rosszindulatú kommentelők kíméljenek, köszönöm.

szept. 11. 11:03
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

ez azt jelenti, hogy ez egy becslés. Ha 1mm-el arrébb teszi a pöttyöt a gépen már grammokat tévedhet.

Nekem pl 39+1-en 2,2kg-nak saccolták a lányom. 39+2-n megtszületett 3280g-al.

Szóval engedd ezt el. Ha baj lett volna, azt mondták volna.

szept. 11. 11:08
 2/5 anonim ***** válasza:
86%
Hol olvastál te 20 g-ot? Egy 12 hetes nagzat kb 60-70 g….
szept. 11. 11:48
 3/5 anonim ***** válasza:

2!

babafalva.hu:

"Mekkora a 12 hetes magzat? A magzat méretei: a 12. hétre a baba eléri 8 cm-t, súlya pedig a 15 grammot. Kb. akkora, mint egy szilva."

miluklub.hu:

"Mint egy zöldcitrom (lime), ekkora méretű most a pocakodban 12 hetes magzatod. Ebben az időben az ülőmagassága 55-60 mm, teljes hossza pedig 80 mm körül van. Az ülőmagasságot (CRL) a magzat fejtető és popsi csúcsának távolságából számítják ki, és a legtöbbször a 20. hétig mérik. Talán számodra is hihetetlen, de magzatod súlya már majdnem 15 gramm."

gyerekszoba.hu:

"A 12. héten a magzat hossza már elérheti a 6,5 cm-t, súlya 18 gramm körüli. "

szept. 11. 11:58
 4/5 anonim ***** válasza:
82%

Naponta nézek első trimeszteri genetikai ultrahangokat, hidd el nekem, a 60-70 a reális, nem a babafalva…

Na nem mintha nem lenne tök mindegy 12 hetesen a becsült súlya….

szept. 11. 12:13
 5/5 anonim ***** válasza:
13+1nél nekem 66g-ot becsültek.
szept. 11. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!