Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Normális, hogy csak most...

Normális, hogy csak most mutatta ki a teszt a terhességet ?

Figyelt kérdés

Lassan 2 hete késik és kb 1 hete csináltam tesztet ami teljesen negatív lett. Akkor el is engedtem a dolgot.

Ma úgy keltem,hogy elhasználom azt ami maradt,és pozitív lett szinte azonnal. Elég erős, teljesen egyértelmű pozitív nem első pisiből.

(Az utolsó menstruációm július 26-30ig volt)

Akkor így hány hetes lehetek?

Vannak enyhe alhasi görcseim,ezek ilyen korán jelentkezhetnek?

Ha ennyi ideje késik nem kellett volna kimutatnia hamarabb a tesztnek?

szept. 9. 11:15
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha egy hete még negatív volt, akkor nem vagy 5 hetes se.
szept. 9. 11:37
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Így jártam én is. Ugyanúgy az utolsó menstruáció első napjától számolják.
szept. 9. 11:42
 3/10 anonim ***** válasza:
73%

Ha teljesen negatív volt egy hete a teszt akkor KB. 1,5-2 héttel később volt ovulációd. Mindenképp mondd az orvosnak, hogy ez volt, ne hagyd, hogy az igazi utolsó menstruációddal számoljanak!!! A végén nagyon nem lesz mindegy, hogy befektetnek-e indításra, miközben csak 39 hetes vagy.

Nekem rendes volt az orvosom és figyelembe vette, a baba mérete és az alapján, hogy szerintem mikor volt ovum (a kettő egybe esett) lett egy számolt utoló menstruációm, utána az lett mindenhova bediktálva.

Január 28-án menstruáltam utoljára igazából, február 15 volt a számolt utolsó menstruáció, november 28-án szültem egy 4 kilós babát teljesen természetes úton. Ha a január 28-át feltüntetik bárhol, esély se lett volna, hogy egy ilyen nagy babát ennyi ideig bent hagyjanak.

szept. 9. 13:13
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem kb 60. ciklusnapon lett pozitív a teszt, de előtte is előfordult a rendszertelen menstruáció, hosszú ciklusok (30-54 nap), úgyhogy nem is számítottam rá, kb másfél-2 héttel előtte teszteltem negatívat, és nem is próbáltam újra jó darabig. A következő héten jutottam el orvoshoz, ő 5-6 (vagy 6-7 már nem emlékszem) hetes terhességet állapított meg. A kiskönyvembe azthiszem csak a 12 hetes genetikai uh után írták be a szülés várható időpontját a magzat méretei alapján, nem pedig az utolsó menstruáció szerint.
szept. 9. 13:51
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

4-es vagyok megint

A dokim utána ki is számolta mikor lehetett a teherbeesés és az egybevág a saját naptárammal az együttlétekről.

szept. 9. 13:53
 6/10 A kérdező kommentje:

Azon gondolkozom,hogy ha jövő héten megyek nőgyógyászhoz az elég ugye ?

Akkor már legalább talán szépen fog látszódni is a picikém.

Még mindíg nem tudom összerakni,mert sem az együttléteket nem írtam sajnos..se nem ovuteszteltem ebben a hónapban.

Az egyik naptár szerint augusztus 12-én kellett volna lennie a peteérésnek,de akkor az inkább 19-26 közé tehető gondolom.

Nagyon kíváncsi leszek! 😊

szept. 9. 14:18
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Jövő hét az baromira korai. Minimum 2 hetet várjál, de inkább 3-t.
szept. 9. 14:46
 8/10 A kérdező kommentje:

Csak azért is sietnék ennyire,mert van egy enyhe görcs amit érzek a hasamban, néha tompa ,néha éles fajdalom ,de nem elviselhetetlen csak kellemetlen.

Kicsit ijesztő, gondoltam akkor már ránézhetne.

Illetve ha már a teszt kimutatja akkor elvileg a dokinak is látnia kéne valamit nem?

szept. 9. 14:58
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

De a görcs normális.

És nem,

Nem fog látni semmit, maximum petezsákot, azzal sem leszel nyugodtabb….

szept. 9. 15:01
 10/10 A kérdező kommentje:
Akkor kérek két hét múlva időpontot 😊
szept. 9. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!