Normális, hogy csak most mutatta ki a teszt a terhességet ?
Lassan 2 hete késik és kb 1 hete csináltam tesztet ami teljesen negatív lett. Akkor el is engedtem a dolgot.
Ma úgy keltem,hogy elhasználom azt ami maradt,és pozitív lett szinte azonnal. Elég erős, teljesen egyértelmű pozitív nem első pisiből.
(Az utolsó menstruációm július 26-30ig volt)
Akkor így hány hetes lehetek?
Vannak enyhe alhasi görcseim,ezek ilyen korán jelentkezhetnek?
Ha ennyi ideje késik nem kellett volna kimutatnia hamarabb a tesztnek?
Ha teljesen negatív volt egy hete a teszt akkor KB. 1,5-2 héttel később volt ovulációd. Mindenképp mondd az orvosnak, hogy ez volt, ne hagyd, hogy az igazi utolsó menstruációddal számoljanak!!! A végén nagyon nem lesz mindegy, hogy befektetnek-e indításra, miközben csak 39 hetes vagy.
Nekem rendes volt az orvosom és figyelembe vette, a baba mérete és az alapján, hogy szerintem mikor volt ovum (a kettő egybe esett) lett egy számolt utoló menstruációm, utána az lett mindenhova bediktálva.
Január 28-án menstruáltam utoljára igazából, február 15 volt a számolt utolsó menstruáció, november 28-án szültem egy 4 kilós babát teljesen természetes úton. Ha a január 28-át feltüntetik bárhol, esély se lett volna, hogy egy ilyen nagy babát ennyi ideig bent hagyjanak.
4-es vagyok megint
A dokim utána ki is számolta mikor lehetett a teherbeesés és az egybevág a saját naptárammal az együttlétekről.
Azon gondolkozom,hogy ha jövő héten megyek nőgyógyászhoz az elég ugye ?
Akkor már legalább talán szépen fog látszódni is a picikém.
Még mindíg nem tudom összerakni,mert sem az együttléteket nem írtam sajnos..se nem ovuteszteltem ebben a hónapban.
Az egyik naptár szerint augusztus 12-én kellett volna lennie a peteérésnek,de akkor az inkább 19-26 közé tehető gondolom.
Nagyon kíváncsi leszek! 😊
Csak azért is sietnék ennyire,mert van egy enyhe görcs amit érzek a hasamban, néha tompa ,néha éles fajdalom ,de nem elviselhetetlen csak kellemetlen.
Kicsit ijesztő, gondoltam akkor már ránézhetne.
Illetve ha már a teszt kimutatja akkor elvileg a dokinak is látnia kéne valamit nem?
De a görcs normális.
És nem,
Nem fog látni semmit, maximum petezsákot, azzal sem leszel nyugodtabb….
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!