Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Honnan vagy hogyan számolják...

Honnan vagy hogyan számolják a terhesség heteit, ha a 36-37. ciklusnapon fogant?

Figyelt kérdés
Ha az utolsó menstruációt nézzük, már 7 hetes terhes lennék, pedig még csak most lett pozitív a teszt a 14 dpo-n. A dokit érdekelni fogja ez az információ?
szept. 9. 10:32
 1/4 A kérdező kommentje:
Az első vizsgálatra mikor érdemes ebben az esetben mennem?
szept. 9. 10:33
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Majd legkésőbb a 12. heti genetikain korrigálnak.

Nekem pl. mikor időpontot kértem rá, nem az utolsó menstruációt kérdezte az asszisztens, hanem a legutolsó uh-kor mért CRL-t, és abból kalkulált.

szept. 9. 10:36
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha nem érdekli akkor keresni kell másik orvost.

Nekem első alkalommal a mérete meg az én általam mondott ovu időpont alapján számoltak egy "fiktív" utolsó menstruációs dátumot, onnantól azt diktáltam be mindenhova, amikor az utolsó menstruációt kérdezték.

szept. 9. 13:18
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem az ovu szerint számolt 6. hét vége felé érdemes menni, azzal a mérettel már fognak tudni számolni.
szept. 9. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!