Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehetséges, hogy terhesen...

Lehetséges, hogy terhesen több lesz a narancsbőr rajtam?

Figyelt kérdés

24 hetes terhes vagyok eddig 5 kilót híztam, szerintem az nem sok, akkor mégis mitől lett rosszabb?

Vizet is sokat iszom, tornázok is Rékára kb heti 3-szor. Engem nagyon zavar, tetszeni szeretnék a férjemnek így terhesen is.

2008. jan. 9. 19:27
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szia:)19,5 hetes kismama vagyok,4 éve rendszeresen edzek,edzöterembe,eddig 2 kg-ot hiztam,és életemben elöszőr a lábam és a fenekem narancsbörös. Teremben edzek heti 4-szer,biciklizek,sétálok,sulyzoval mindent csinálok,és mégis.Szerintem ez ezzel jár.Kész vagyok tőle,ez van,mindent megteszek,mégis.
2008. jan. 9. 19:41
 2/5 anonim ***** válasza:
24%
Valamiért valamit!!!
2008. jan. 9. 21:02
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Valószínű, hogy több lesz a narancsbőröd, mivel olyan gyors ütemben nőhet a pocakod, hogy azt a kötőszöveted és a bőröd nem tudja követni. Na bumm, akkor már nem is fogsz tetszeni a férjednek? A narancsbőr azért nem fog csúnyává tenni. Sajnos nekem a hasamon is lett, mert nagy pocim volt és egészséges babám született. Sőt a mellemen is van narancsbőr, mert rengeteg tejem volt és hatalmasra nőtt (kb eredeti méret 2x-e).

A férjem pedig narancsbőrrel együtt is szeret, a baba pedig nekem mindenekelőtt volt.

2008. jan. 10. 06:15
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Csatlakozom az elötem íróhoz.Ilyenkor nem a narancsbörrel,meg a szépséggel kellene foglalkozni.Azzal ráérsz a szülés után.Nem hiszem,hogy a férjednek a bröd állaga számítana az egészséges baba hejett.Nem e´rtem az ilyen felfogást.Foglalkozz a külsöddel,mert a jó közérzet sokat számít,de ne az legyen az elsö hejen.

38hetes kismama.

2008. jan. 10. 07:08
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

biztos!

A legtöbb pasit ez nem zavarja szerintem, de az a fontos hogy téged igen. Ha megszültél, sikerülni fog elhalványítani azokat a fránya csíkokat!

2008. jan. 10. 09:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!