30. héten görcsölés mennyire normális?
Figyelt kérdés
30 hetes terhes vagyok. Pár napja előfordul, hogy görcsölgetek, de nem nagyon. Olyan, mint amikor meg akar jönni a menzeszem, tompa derékfájás, plusz néha enyhe alhasi görcs. Pedig szedek magnéziumot. Csütörtökön mennék várandósgondozásra, úgy gondoltam, ha nem lesz rosszabb, megvárom azt. Vagy szerintetek?szept. 3. 14:23
1/2 anonim válasza:
Nekem is volt anno ilyesmi.
Ilyenkor azért már nagy,nyom mindent,de lehet jóslóid vannak.
Ha elmúlik,nincs vérzés ,érzed a mozgását nem hinném ,hogy valami abnormális lenne.
2/2 anonim válasza:
Én 31 hetes vagyok és nekem is vannak ilyen tüneteim. Néha a semmiből jön egy görcs,majd megy is. Vagy nyilalás, stb. Este derékfájás is. Jövőhéten megyek a 32.hetes uh-ra és megkérdezem a dokit mert engem is aggaszt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!