Ki játszik velem? Hány hetes a pocaklakóm? És kisfiú vagy kislány? -kép csatolva.
Bocs ha már unalmas valakinek,azok kérem szépen,ne is olvassák tovább...de nekem tetszik ez a "játék".
KÖSZÖNÖM SZÉPEN AZ EDDIGI VÁLASZOKAT!:)
A fotó az a múlt héten kedden készült rólam.Akkor töltöttem be a 37 hetet.
A kis pocaklakóm,most van-ma--,pont 38 hetes.
Neme :kislány
Neve:Natasa Dominika
De szemből nézve meg csúcsosabb a pocim:)
Sokak szerint fütyije lesz Natinak:)
Ha meg mégis kisfiú--mert a doki nem tutira mondta,akkor meg a neve:László Dominik!
Ezer ölelés mindenkinek aki játszott velünk egy kicsit!
Tök nem találtam el! :D
Nem vagyok én jó ebben. Gratulálok a babához és sok boldogságot nektek.(:
Megint nem nyertem :(
De nem baj :)
Gyors es konnyu szulest.
8.5 honapos kislany anyukaja
Köszi mindenkinek!
Nagyon klassz kis tippelgetés volt!:)
Sok-sok-sok boldogságot,kismamaságot,szülést,és anyaságot kívánok mindenkinek,a babátoknak meg vidám boldog baba-gyermek éveket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szép kerek pocid van! Én is 38körül tippeltem volna. Sőt, 3200 g körül tippelem és még 1-1.5 hét legalább, hiszen nem szállt le a pocid:-)
Ilyet is játszhatnánk... a 37-39. héten felteszitek a pocit és mi megtippeljük, hogy mennyivel fog születni és mikor:-)))
Puszi
nagyon csini vagy !
szerintem kisfiú
l
Köszi szépen mindenkinek még egyszer,de JELENTEM,HOGY 16-A HELYETT,NOV.4-ÉN MEGSZÜLETETT NATASA DOMINIKA kislányom.
3950g,és 52cm.fejkörfogat 34cm 9/10-es apgar értékkel:))))))))))Fekete haj,kék szem,és tiszta apukája:)
Mindenkinek minden jót!
Puszika!!!!!!!!!:)
Gratulalok:)
Nagyon jo egeszseget kivanok Nektek es elvezzetek ezt a gyonyoru idoszakot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!