8. hetes terhes múltam és a nőgyógyász nem akar adni 12. heti uh-ra beutalót, csak laborra "először várjuk meg az eredményét", miben befolyásolhatja, mire is várunk?
Figyelt kérdés
Laboreredményeim természetesen normálisak. De ha eltérés is lenne, mit számítana a 12.heti genetikai ultrahang beutalóhoz? Már a 12. hetemig a nőgyógyászhoz sincs szabad időpont. Akkor mire volt ez jó? Más is járt így? Vagy csak arra megy ki a játék, hogy magánrendelőbe kapjak időpontot?aug. 28. 10:00
1/8 anonim válasza:
EZT az orvosodtól kellene megkérdezni, itt senki nem tudja, mi van veled, miért tartja ezt fontosnak.
2/8 anonim válasza:
Én 16 éve szültem és akkor is ez volt. Én is csak később jutottam el a 12.hetire
3/8 anonim válasza:
A 12 hetes uh-ra nem kell beutaló, kiskönyvvel kell menni….
4/8 anonim válasza:
Ahogy a 3-as írja, nem kell beutaló. Sőt, én időpontot is online foglaltam, amikor megjelentem akkor pedig csak a kiskönyvet kérték.
6/8 anonim válasza:
8 hetesen csinált UH-t? Visszarendelt egy vagy 2 hét múlvára?
Nem akarok vészmadár, meg stresszforrás lenni, de én inkább arra gondolnék, hogy valami olyat látott, ami miatt azt gondolja ez a terhesség nem biztos, hogy eléri a 12. hetet.
7/8 A kérdező kommentje:
Nem mondott semmit. Kérdeztem és arra sem reagált semmit. Azért kérdezem hátha valaki járt hasonló cipőben.
Ilyenhez minek visszamenni? Másik orvoshoz fogok menni a következő alkalomra, de már csak a 12. hét után kaptam időpontot.
Nekem is ez volt az érzésem, amit az utolsó ír. Csak nem értem, hogy miért nem tájékoztatott akkor. Az uh-n is minden rendben volt és a vérvétel eredményein is.
aug. 30. 10:13
8/8 anonim válasza:
#7 Azért, mert nem tudott biztosat mondani és nem akart ijesztgetni. Egy pár mm-es embrióról van szó, lehet nem volt tűnt valami tökéletesnek, de attól még születhet belőle egészséges baba. Most ha az orvos 60% esélyt tippel arra, hogy ez nem fogja túlélni és 40%-ot arra, hogy igen akkor nem fogja a kismamát idegelni azzal, hogy "figyeljen, kicsit mintha gyengébb lenne a szívhang/nem tökéletes a petezsák formája, szerintem 60%, hogy a 10. hétig élvetél". Erre senkinek sincs szüksége. Aztán beleesik a 40%-ba és le lesz hülyézve az orvos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!