Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Alkoholt ittam terhesen? Baj...

Alkoholt ittam terhesen? Baj lehet belőle?

Figyelt kérdés

Tegnap teszteltem , és kiderült hogy terhes vagyok

Őszintén egyáltalán nem gondoltam hogy terhes vagyok, vagy lehetek

A gond az hogy egy ideje az vagyok,legalábbis a teszt ezt mutatta, de mivel még nem késett a mensi, nem gondoltam hogy az lennek

A még nagyobb gond hogy mostanában elég sok nyári bulin voltam és nem csak vizet ittam hogy értsétek jól

Kb egy hete még cigiztem is szóval most nem tudom mi legyen, ugyertem ha tudtam volna hogy terhes vagyok... és lehet hogy most baja lesz a kicsinek a mostanában elfogyasztott alkohol mennyiségtől? Kérlek aki hasonlóan járt segítene?

aug. 27. 22:34
 1/7 anonim ***** válasza:
96%
Nem valószínű, hogy baja lesz. Mostantól ne igyál nyilván.
aug. 27. 22:44
 2/7 anonim ***** válasza:
85%

bocsi de a teszt, nem mutatja azt mikortól vagy terhes, csak azt, hogy terhes vagy...

"A gond az hogy egy ideje az vagyok,legalábbis a teszt ezt mutatta, de mivel még nem késett a mensi, nem gondoltam hogy az lennek" - ha nem késett miért csináltál tesztet???? - mi az, hogy egy "ideje az vagyok" - ezt miből gondolod?? totál értelmetlen a kérdésed... bocsi..

e ha most csináltál tesztet.. tényleg terhes vagy... ittál-cigiztél... pár hetes terhes lehetsz... semmi baja nem lesz a babának ha innentől normális életet élsz..

aug. 27. 22:46
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha az is vagy, ennyi nem szokott ártani, de járj utána rendesen.
aug. 27. 22:58
 4/7 anonim ***** válasza:

Semmi baja nem lesz ilyenkor még. Mostmár ne igyál és persze ne cigizz.

Személyes tapasztalatom csak cigiben van. 6hetes koráig szívtam és makk egészséges.

De egy volt osztálytársam olyan túlzásba vitte osztálytalálkozón az ivást, hogy én vittem haza. (Nem ivott amúgy rendszeresen.) Nem tudta, hogy terhes. Már felnőtt a gyereke. Kutya baja.

aug. 28. 10:56
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
#2, lehet hogy digitális tesztre gondolt, ami kiír egy becslést hogy hány hetes.
aug. 28. 11:01
 6/7 anonim ***** válasza:
5: már van ilyen? le vagyok maradva... "az én időmben" még nem volt ilyen :) (49 éves vagyok)
aug. 28. 13:08
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Én is csak a mostani terhességemnél találkoztam ilyennel,

1-2 hetet írt, mikor vettem.

[link]

(A fogantatástól számítja amúgy, nem a hivatalos terhességi hetekkel.)

aug. 28. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!