Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akinek volt veseköve (nagyon...

Akinek volt veseköve (nagyon erős vesegörccsel) az tényleg hasonlóan fáj mint a szülés?

Figyelt kérdés
Tavaly nyáron volt vesekövem be is kellett feküdni a kórházba!Bejött a dokim és kérdezte hogy fáj e mondtam neki hogy igen és erre azt mondta hogy annyi jó van ebben a vesekőben hogy legalább tudom milyen a szülés mert hogy állitólag nagyon hasonlit!
2010. nov. 2. 16:29
 1/9 anonim ***** válasza:

nekem is volt vese problémám, meg is műtöttek, iszonyatos vesegörcseim voltak, annó azt mondták nekem is , hogy akkor a szülést is kibírom simán, mert ez is olyasmi fájdalom. Ez 14 éve volt, hát majd kiváncsi leszek.

Még van kb 4 hetem

2010. nov. 2. 16:34
 2/9 anonim ***** válasza:
Igen, hasolnít a két fájdalom egymásra, a kínok- kínját éltem át mikor vesekövem volt. :(
2010. nov. 2. 16:36
 3/9 A kérdező kommentje:

Nekem is 2 hétig görcsölt a műtét előtti estén pedig kijött mind a 7 kövecske :)

Én még csak 16 hetes vagyok de én is kiváncsi leszek

2010. nov. 2. 16:37
 4/9 A kérdező kommentje:

16:36-os és melyik volt fájdalmasabb már ha emlékszel rá

Köszönöm szépen a válaszokat jó babázást első neked pedig minden jót a szüléshez is és a hátralévő időben is

2010. nov. 2. 16:39
 5/9 anonim ***** válasza:

Nekem fájdalmasabb volt a szülés. Mondjuk a vesegörcsömnél nem kaptam oxygent igy azt kicsit másképp éltem meg. De igen, hasonló a két fájdalom.

MOndjuk a tolófájás már teljesen más. Az inkább a nagy wc-zéshez hasonlít csak 100x erősebb ingerrel.

8 hónapos kislány anyukája

Sok sikert és könnyű szülést

2010. nov. 2. 18:35
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekem a szülés meg sem kottyant a kiadós vesegörcshöz képest, azzal a falat le tudtam volna kaparni.
2010. nov. 3. 11:11
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat kedvesek vagytok
2010. nov. 3. 11:16
 8/9 anonim ***** válasza:

Én vesekővel többször voltam kórházban, már óvodás koromban is, egészen huszonéves koromig, szóval egészen jól emlékszem a fájdalmakra. Aztán, mikor 27 évesen szültem, és jöttek az első fájások, még elkezdtem pakolni otthon, zuhanyozni..., aztán 8 órával később a férjem vitt be a kórházba, nehogy bajunk legyen, már 8 perces fájásaim voltak több mint 3 órája, de nem akartam bemenni a kórházba, mondván, hogy még nem fáj nagyon. Én is vártam az "igazi görcsöket" amiket a vesekővel többször is átéltem. Aztán hirtelen jöttek is az igazán erős görcsök, és nem sokkal később megszületett a picikénk.

Nem is kértem érzéstelenítőt, végig azt mondtam a dokinak, hogy még nem fáj annyira nagyon. Aztán egyszer csak elkezdett fájni, úgy rendesen, na akkor fordult velem a világ egy nagyot, de azok már majdnem a tolófájások voltak.

Tehát a szülés is rohadt fájdalmas, de szerintem akinek vár volt veseköve, vesegörcse az a több órás vajudást sokkal higgadtabban viseli. Az annyira nem fájdalmas, de a kitolási rész az nem egy leányálom...

2011. dec. 22. 09:36
 9/9 anonim válasza:
Szia!Nekem úgy volt vesekövem hogy az begyulladt ráadásul egy vesém van!Felkelni nembírtam a fájdalomtól!A szülésnél meg előtte 10 perccel még kimentem a várakozókhoz meg wc-re!Megközelítőleg sem fájt annyira!Kitartás,kibírod!
2013. máj. 27. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!