Akinek volt veseköve (nagyon erős vesegörccsel) az tényleg hasonlóan fáj mint a szülés?
nekem is volt vese problémám, meg is műtöttek, iszonyatos vesegörcseim voltak, annó azt mondták nekem is , hogy akkor a szülést is kibírom simán, mert ez is olyasmi fájdalom. Ez 14 éve volt, hát majd kiváncsi leszek.
Még van kb 4 hetem
Nekem is 2 hétig görcsölt a műtét előtti estén pedig kijött mind a 7 kövecske :)
Én még csak 16 hetes vagyok de én is kiváncsi leszek
16:36-os és melyik volt fájdalmasabb már ha emlékszel rá
Köszönöm szépen a válaszokat jó babázást első neked pedig minden jót a szüléshez is és a hátralévő időben is
Nekem fájdalmasabb volt a szülés. Mondjuk a vesegörcsömnél nem kaptam oxygent igy azt kicsit másképp éltem meg. De igen, hasonló a két fájdalom.
MOndjuk a tolófájás már teljesen más. Az inkább a nagy wc-zéshez hasonlít csak 100x erősebb ingerrel.
8 hónapos kislány anyukája
Sok sikert és könnyű szülést
Én vesekővel többször voltam kórházban, már óvodás koromban is, egészen huszonéves koromig, szóval egészen jól emlékszem a fájdalmakra. Aztán, mikor 27 évesen szültem, és jöttek az első fájások, még elkezdtem pakolni otthon, zuhanyozni..., aztán 8 órával később a férjem vitt be a kórházba, nehogy bajunk legyen, már 8 perces fájásaim voltak több mint 3 órája, de nem akartam bemenni a kórházba, mondván, hogy még nem fáj nagyon. Én is vártam az "igazi görcsöket" amiket a vesekővel többször is átéltem. Aztán hirtelen jöttek is az igazán erős görcsök, és nem sokkal később megszületett a picikénk.
Nem is kértem érzéstelenítőt, végig azt mondtam a dokinak, hogy még nem fáj annyira nagyon. Aztán egyszer csak elkezdett fájni, úgy rendesen, na akkor fordult velem a világ egy nagyot, de azok már majdnem a tolófájások voltak.
Tehát a szülés is rohadt fájdalmas, de szerintem akinek vár volt veseköve, vesegörcse az a több órás vajudást sokkal higgadtabban viseli. Az annyira nem fájdalmas, de a kitolási rész az nem egy leányálom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!