Akinek magasabb volt a 120p vércukra (7.5), de érték határon belül, annak lett valami teendője?
Figyelt kérdés
Majd megyek orvoshoz, de addig érdekel mások tapasztalata.aug. 23. 13:22
1/14 anonim válasza:
Nekem 7.2 volt, semmi teendőm nem volt
2/14 anonim válasza:
Szintén 7,2, azt mondták, rendben van.
3/14 anonim válasza:
Nem lettem hivatalosan gdm-s, 7.6-al önszorgalomból diétáztam (nem túl szigorúan) és néha mértem a cukrom, mert terhesség előrehaladtával romlik - és romlott is 32.hét körülre, ott szigorúbban diétáztam, majd újra javult 37.hét után a méhlepény öregedése miatt.
5/14 anonim válasza:
Attól függ mennyi volt az éhgyomri. Ennyi infóból az ég világon semmit nem lehet leszűrni.
6/14 anonim válasza:
Nekem pont a határérték alatt volt. Dietetikushoz küldtek, ahol elmondták mit ehetek.
7/14 anonim válasza:
Nekem pont a határon volt (7,8), de még nem kellett számolgatni, hogy miből mennyit eszek, inkább csak arra kellett figyelnem, hogy mikor mit (napi 5 étkezés, semmi cukros, sárgadinnye tilos stb.).
8/14 A kérdező kommentje:
4,2 volt az első
aug. 23. 14:07
9/14 anonim válasza:
Én a helyedbe azért vigyelnék, ez egy határérték…a 30. hét környékén pedig romlik a cukor.
10/14 anonim válasza:
Lehet nem született volna oxigénhiánnyal és nem diagnosztizálják autizmussal, ha tartom a diétát önszorgalomból.
(Kutatások szerint a kezeletlen gdm mindkettőre kockázati tényező. 7,2 volt a cukrom és úgy, hogy nem mondták hogy ülve kell maradnom a két vérvétel között, sőt hazaküldtek, holott a mozgás lejjebb viszi a cukrot. Valószínűleg magasabb lett volna, ha csak ülök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!