37 hetes vagyok. Erős feszülést és nyilalást érzek a hüvely körül főleg ha ülök. Mi lehet ez?
Figyelt kérdés
2009. jan. 7. 08:54
1/3 anonim válasza:
Szia!
Nekem is nagyon fáj már hetek óta. Éjszaka minden fordulásnál érzem hogy van nekem hüvelyem. Nekem hétfőn durvult be nagyon akkor már úgy kellett segíteni hogy ki tudjak szállni a kocsiból. Az orvos tegnap azt mondta hogy beilleszkedet a feje és azért fáj. Ja és azt is hogy 2 héten belül nagy valószínűséggel karomban tarthatom a babámat.
36+6
2/3 anonim válasza:
Szia!
Ezek a méhtartó szalagjaid! :) Nekem már a másodiknál a 25-ik héttől fájt, néha olyan volt amikor jártam, főleg lépcsőn mintha egy kést dugdosnának fel.... rosszabb nem lett a vége felé sem, de konstans fájt! Remélem a harmadikkal nem fog így.
Foglalkozásomat tekintve szülésznő vagyok.
3/3 anonim válasza:
szerintem nem a gyerek,mert én faros vagyok, és ugy is erzem.bar nekem meg nem faj, hanem bizsereg, remelem a kesobbiekben sem fog fajni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!