Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt ilyen? Volt baja a...

Volt ilyen? Volt baja a babának?

Figyelt kérdés
Ma vettem be egy szem frontint mert nagyon ideges lettem 11 hetes terhes vagyok. Szerintetek árt a babának?
2024. aug. 20. 14:35
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
95%

Jót biztos nem tesz. Nem tudom amúgy, de lehetőség szerint szerintem hanyagold a jövőben. Amúgy hogy lehet nálad ilyen gyógyszer? Én ezt sose értem.

Orvosoddal egyeztess, esetleg kérdezd meg, ha nagyon ideges vagy mit vehetsz be (amugy szerintem semmit)+ ha fel mered vállalni akkor meséld el neki.

2024. aug. 20. 14:38
 2/14 anonim ***** válasza:
95%
Siman árthat. Egyetlen alkalomtól VALOSZINULEG nem lesz baja (erről is inkább orvost kérdezz), de ha ennyire nem bírod ki, hogy ne vedd be, inkább most húzd le a vécén a maradék összes szemet, és NE szerezz be többet, amíg terhes vagy/szoptatsz! Régebben sajnos nekem is volt olyan időszakom, hogy rá voltam fuggve ezekre, volt, hogy kezelve is voltam huzamosabb ideig más gyógyszerrel, de terhesen pár szem panadolon kívül nem vettem be semmit...ha nagyon ideges voltam, ittam egy levendula/citromfű teát, nem olyan hatásosak, mint a frontin, de valamennyire azért hatnak, és ezek a gyógynövények nem ártalmasak. (De pl az orbancfu, macskagyoker igen, ilyesmiket szintén NE igyál!)
2024. aug. 20. 14:58
 3/14 anonim ***** válasza:
87%
Egy db Frontintól semmi baja nem lesz a babádnak, de inkább beszélj szakemberrel és ha szükséges, irass olyan gyógyszert ami megfelelő.
2024. aug. 20. 14:59
 4/14 anonim ***** válasza:
89%

De ezen miért utólag kell agyalni?

A Frontin meg a hasonló gyógyszerek pont az első trimeszterben okozzák a legnagyobb kárt, mert fejlődési rendellenességet okozhatnak.

Persze most leírjuk ezt, te meg idegességedben még beveszel kettőt.

2024. aug. 20. 15:03
 5/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm 3as válaszoló etz megnyigtat.

Soha életemben nem vettem be de most volt az első és utolsó alkalom hogy ilyet szedek. Remélem ettől az egy szemtől nem lesz semmi baja. Eddig egészséges a pici

2024. aug. 20. 15:07
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Fel nem tudom fogni, aki sosem szedett ilyesmit (ha igaz), az miért pont terhesen kap be egy szemet... Jobban megérteném azt, aki függő.
2024. aug. 20. 15:23
 7/14 A kérdező kommentje:
6os tudod bárkinek lehet olyan problémája ami előhozhatja azt a traumát mi miatt beszed egy ilyet mert mashogy nem vír megnyugodni
2024. aug. 20. 15:25
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Aztán meg most idegeskedhetsz a gyereked egészsége miatt is.
2024. aug. 20. 16:21
 9/14 anonim ***** válasza:
65%
Kivancsi lennek arra a nagy traumara ami ezt valtotta ki..
2024. aug. 20. 16:55
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Honnan volt frontinod mikor nem szedsz ilyet?

Eszetlen volt az is aki adott.

2024. aug. 20. 16:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!