Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen orvos Dr. Blaskó Ervin?

Vav22 kérdése:

Milyen orvos Dr. Blaskó Ervin?

Figyelt kérdés
Először a nővédelmi központba mentem dr. Nagy Lászlóhoz, még papírt sem kaptam és két hétre rá mikor elmentem a kórházba már 4 héttel idősebb volt a terhességem... Elég érdekes. És csak néztek rám kerek szemekkel, hogy semmi vizsgálat nem volt??? Hát nem csak hasi ultrahang és még papírt se kaptam. A kórházban Dr. Blaskó Ervin csinála az ultrahangot és nagyon szimpatikus volt, rögtön eldöntöttem, hogy nála szeretnék szülni. Aki esetleg hozzá járt/jár megtudná mondani mennyibe kerül a magánrendelés és hol van és mikor és, ha valaki nála szült mennyit adott szülésnél? (Én még csak 8-9 hetes vagyok de nem szeretnék az utolsó pillanatban kapkodni, hogy kit válasszak...
2009. jan. 7. 00:11
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én is Fehérvárra járok, de a Blaskó Ervint nem ismerem személyesen. Viszont itt olvastam róla csupa jót. Írd be az oldalon lévő keresőbe hogy Székesfehérvár, vagy Fehérvár, és kiad egy csomó régebbi kérdést orvosokról. Róla is írtak véleményt, úgy emlékszem még a rendelő helye is megvan. (Orvosok háza???)Sok sikert a továbbiakban!
2009. jan. 8. 10:35
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget! :-)
2009. jan. 8. 21:47
 3/3 anonim ***** válasza:
Hétfőnként rendel magánban az orvosok házában! Én hozzá járok, egy tündér! :)
2009. jan. 22. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!